1prensannesi2312 Her gün ilişkiye girilir mi normal doğum için. bi sıkıntı yoksa 36. Haftadan sonra günlük ilişkiye girin normal doğum istiyorsanız diye bi şey okumuştum bu platform da sizler ne düşünüyorsunuz bide sizin fikirlerinizi almak istedim
-Bal123- 1prensannesi2312 ben öyle yapmıştım canım. Buna da en çok eşim mutlu olmuştu çok şükür ilk doğumum normal oldu şimdi ikinci hamileliğim
1prensannesi2312 -Bal123- ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız her gün yaptığımız için acaba sperm sayısı düşerse ve ikinci bir gebelik istediğimde sıkıntı olur mu ki diye korkmuştuk bizde bunu okuyunca çok mutlu oldum 🥰 sizde sağ salim kucağınıza alın inşallah bebişi🤭 başka neler yaptınız doğum için sakıncası yoksa paylaşır mısınız
-Bal123- 1prensannesi2312 Son günlerde ilişki oldu. Yürüyüş yaptım. Hurma yedim sürekli ve Rabbimin izniyle dogdu
hambostanimEymen -Bal123- 38+1′ deyim 1 cm açıklık var dedi ebe iki gündür hurma yiyorum 20 tane olsa tek oturuşta hepsini yerim çok seviyorum günde 10 tane falan yiyorum hemen açılma olur mu squat yapıyorum açılma olmuş mudur sizce? ☺️
-Bal123- hambostanimEymen İllaki faydası olurda kişiden kişiye değişir 🥰 rabbim sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
1prensannesi2312 hambostanimEymen ay salı günü randevum var inşallah bende de vardır açılma duyduğum her şeyi yapıyorum ilişki squat sadece hurma yemiyorum 🤦🏻♀️
hambostanimEymen 1prensannesi2312 benim de salı günü randevum var bekliyorum açılma devam ediyor mu acaba ☺️
hambostanimEymen 1prensannesi2312 kız muayeneden çıktım benim kerata dönmüş 3 cm açıklık varmış çatı mükemmelmiş suni sancıyla bi saatte doğurturum seni dedi doktor sezeryana hiç gerek yok normal doğum yapabilirsin dedi
1prensannesi2312 hambostanimEymen gerçekten öyle çok okuyordum günleri aynı gün olanı ama bana hiç denk gelmemişti🤭
1prensannesi2312 hambostanimEymen ay çok iyi maşallah bi avazda doğur inşallah benimde birazdan çatı muayenem yapılacak
1prensannesi2312 hambostanimEymen çatı muayenem yapıldı normal doğum yapabilirsin dedi açılman yok dedi 😒
1prensannesi2312 hambostanimEymen maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bizlere de dua et açılman yok deyince canım sıkıldı ona 😒
hambostanimEymen 1prensannesi2312 Allah razı olsun. Bol bol hurma ye ananas ye aklın varsa da kendi sancıların sıklaşana kadar gitme doktora ben kontrole diye gittim hemen aldı. Benim açılma olmasının çatımın çok müsait olmasının sebebi atletizm voleybol falan yapıyordum önceden vücudum çok esnek çatlaklarım dahi yok inşallah siz de bi avazda doğurursunuz Rabbim kolaylık versin bol bol Meryem suresi dinle okuyabiliyorsan oku