melikedelibas @Betus123 Ayy komşuyuz kızzz sende takip et instadan beni yazdım kullanıcı adımı önceki yoruma 😁
melikedelibas @Merve1612 Ahmet beye geçen hafta detaylı ultrasona gittim çok sakin iyi bir doktor 1.5 saat baktı neredeyse herşeye bizimki yüzünü göstermedi baştan baya uğrastı fotoğraf alabilmek icin 🤗
Merve1612 melikedelibas ayrıntılıda gösterdi bizim ki rahat rahat ama bu ay göremedik bizee arkasını dönmüş çok tersti artık önümüzde ki ayı beklicem😄
Nurlis melikedelibas Merhaba detaylıyada ekstra para ödedinizmi özel sigortanızın içindemi karşılanıyor?
melikedelibas @Merve1612 Bende haftaya cumartesi kendi doktoruma gidicem sonuçları vermeye bakalım orda da gorecek miyim çok merak ediyorum 😂
[silindi] ArvenMom kız ben daha yeni kendime geliyorum yerimden kalkıp adım atamıyordum bizim ev de dağ başında biryere gidilmiyor ki 😬 sen kaç haftalıksın bu arada
ArvenMom Kbraylc kendini göstermedi ama erkek gibi dedi ay bilmiyorum hep bacaklar kapalı arkası dönük ya 🤣🤣🤣
[silindi] Eceecim hamileyken çalışanların ne iş yaptığını merak ediyorum ondan sordum öyle özel bir nedeni yok :)