1erkekkannesiiii Papatya18 babycare travel sistem pusetli olandan aldık canım kullanımı çok rahat suanlık memnunum bakalım
Mucizelermumkun Papatya18 kasım indiriminden bagi neo ve cosmo puset aldık. 7990₺ dı fiyatı teslim edildi kurduk çok heyecanlandım hatta. Güzel ve kaliteli görünüyor. Bence önce bütçe belirlemek lazım bütçeye göre en kaliteli marka neyse o seçilebilir diye düşünüyorum.
Egemooms Yoyko almayı düşünüyorum görsel olarak kullanım olarak beğendim birkaç kişide var çevremde ama yinede emin olamadım bende burada bekliyim
KayraVeAnnesi_06 Papatya18 Henüz kullanıp deneyimlemedim ama sadece dış özellikleri deri yani oturma yerleri normal ben kalitesini çok beğendim
sari-uggli-mehmet-aga Papatya18 cybex eezy twist 2 aldım bundan 3,5 - 4 ay önce ikili testi geçtiğimde. İyi ki almışız çünkü üstüne 4bin tl daha zam yedi. Akıl alır gibi değil.. Geçen sene aldığımızın yarı fiyatı bile değilmiş çok daha uygunmuş.
Busraaaa35 Papatya18 bagi easyfold 2 aldım travel sistem ama ağır,kaba değil . internetten bakabilirsiniz