Burcutopal Kızlar 26 haftalik gebeyim cok fazla mide yanmasi yaşıyorum yasayan yada çözüm bulan var mi
Aysbsky Burcutopal 12 haftalıkken başladı 30 haftalık oldum hiç bir çare bulamadım zehir oluyo günlerim
1aysekaplan Burcutopal mide yanmasından artık midem uyuştu böyle gigsumun altına elimi koyunca uyusuklugunu hissediyorum maden suyu biraz iyi geliyir canım onu dene bi
Nhrsn Burcutopal en en en iyisi ılık süt içmek günü kurtarıyor en azından bir de yesiğşn içtiğin şeylere dikkat etmen lazım kuzum yani en azından ben öyle yapıyorum en aza iniyor
Mhrbn44_ Burcutopal bende de var canim süt elma muz biraz iyi geliyor bana canim baharat mayali seyler ve çiğ sogan artiriyor yanmayi bunlari yemeyince daha rahatim
garenky08 Burcutopal benimde 29 larda başladı şuan 39 um hala devam ediyor . Denemediğim şey kalmadı en iyi gelen şey sakız çiğnemek oldu deneyin derim
Seymaymn Burcutopal az ve sık yemek . Uzun süre ac kalınca da agrır cok yediğinizdede agrır ve gaz yapan seylerden uzak durmanızı öneririm ben boyle atlattım şükür