Deletedmom421 10+1 gunlugum bugun uyandigimda adet agrisi gibi agrim vardi 1 2 saattir devam ediyor kanamam yok dun dr geldim hersey iyi demisti Ozellikle sol kasigima dogru agri hissediyorum boyle olmasi normalmi 1 hafta sonra kontrolum var
deletedmom947 Deletedmom421 ilk zamanlar benimde oluyordu, doktorum rahim genişlemesinden dolayı bu tarz sancılar olabileceğini çok şiddetli olmadığı sürece normal olduğunu söylemişti. Muz ve maden suyu ağrıyı hafifletir demişti gerçekten iyi geliyor👍🏼
CansuDemir Deletedmom421 Uzan dinlen.Rahim şuanda çok çalışıyor çok küçük de olsa 😊 Ben 9 haftalıkken el yumrularını oynattığını görmüştüm bebeğimin.Şimdi akşama sabaha diye bekliyorum ve gene adet sancısı gibi ağrılarım var.İlk aylarda da olmuştu. Rahim büyüdükçe hafif ağrılar filan olabiliyor.
Gmzmtn Deletedmom421 ben de 9+3 üz canim benim de bel agrım karin agrım falan var ama herşeyde çok korkmak istemiyorum bence normal bi durumdur
Selim_Alparslan Deletedmom421 canım 18 haftalığım benimde ilk haftadan beri var bebek büyüdüğü için rahimde genişleme oluyor ikisi bir ağrı yapıyor benimde hala devam ediyor bol dinlen
Leyla93 Bende şuan 20+3 oldum ilk zamanlar iki üç ay kadar adet dönemine yakın adet olcakmışım gbi bir hafta ağrılarım sürdü hep korktum hatta ama allaha şükür bir sorun olmadı zamanla geçiyor o ağrılar