Esilam42 Kızlar Allah izin verirse 20 günümüz kaldı doğuma dün doktorum zor doğum olacak dedi kilolu olduğum için 🥺🥺 şimdiden korku girdi içime uyuyamıyorum aklımdan çıkmıyor 🥺🥺 sizinde fikrinizi sormak istedim 🥺
Meelisaninannesi Esilam42 niye oyle dediki doktorun benim ablam 120 kiloyla sezeryan oldu hastanede bi gun kaldi yani kolaylikla olmus dogumu oda sezeryan dogumlarda 2 gun kalinirken o bi gun kaldi
Sekerbebekkk Esilam42 tek kilolu sezaryen siz mi olacaksınız sanki doktorunuzun yaklaşımıda çok yanlış korkmayın
Fatosfato Esilam42 kaç kilodasın kiloyu doktorlar cok sevmez riskleri tansıyonu vs ooluyor dıye benim kuzenm 115 kiloyla hamile kaldı 130 la normal doğuma girdi doktorlar cogu istemedi bune ragmen bu sekılde 4 tane normal yolla cocuk dogurdu hepside sapasağlam kendısıde öyle hiç dert etme stres yapma cnm
Berenibeklerken Esilam42 kaç kilosun ki bende çok kilolu doğum yaptım sezaryenle çok şükür hiç de bi zorluk çekmedim. Doktorun ne gibi bi zorluktan bahsetti ki canım?
Esilam42 Meelisaninannesi Ay niye öyle dedi bilmiyorum bende dedim hocam öyle demeyin zaten korkuyorum atlatırız dedi ama aklıma takıldı kaldı
Esilam42 Sekerbebekkk normal de bu zamana kadar korkan hep bendim bana hep teselli verir beni sakinleştiren doktorum dün korkuttu niye böyle dedi bilmiyorum 🥺
Esilam42 Fatosfato bende o kilolardayim ama boyum uzun bu ay kilo bile almadım yürüyüş yaparım sağlıklı besleniirim Rabb’im yardımcımiz olsun 🥺
Meelisaninannesi Benimde ilk dogumum normal oldu bende 100 kiloyla yaptim gayette kolaydi hemen acilmam oldu 3 dikisim falan olmustu simdi ikinciye hamileyim insallah buda kolay olur suanda 100 kilonun ustundeyim
Esilam42 Meelisaninannesi ay bende korktum hani ilk doğum da değil benim de ikinci ilk doğum da hiç böyle bişey demedi hocam kötü bisey mi var dedim korkuyorum dedim yok korkma ama kolay olmayacak dedi sesim çıkmadı bian da 🥺
Esilam42 Berenibeklerken işte sorun da orda hiç bişey demedi bu zamana kadar bana teselli veren doktorumdu hep ama biran da kilo yüzünden ameliyat da zor geçecek dedi bende hocam zaten çok korkuyorum demeyin öyle güldü korkma hallederiz dedi 🥺
Berenibeklerken Esilam42 bence hiç takılma canım. 112 kiloyla sezaryen oldum o akşam daha bebeğimin altını bile değiştirdim 7.gün annemi de yolladım evine yalnız baktım hep bebeğime evimin işini de hep yalnız yaptım. Patavataızlık yapmış biraz boşver canım strese sokma kendini.
TeoMom Esilam42 Bende 100 kilo üstü olarak Sezeryan olacak doğumum doktorum hiçbir şey demedi hiç canınızı sıkmayın
Esilam42 TeoMom Rabb’im yardımcımız olsun inşallah 🤲 bol bol dua etmekten başka elden bişey gelmiyor ❤️
cansualisa Esilam42 kuzum korkutmak amaçlı değil ana arkadaşım 125 le yaptı azap gibi geçti ama 2 hafta zorlandı snrası çok iyiydi inş kop kolay geçer doğumun🌺
Esilam42 cansualisa ya muhtemelen benim de öyle olacak o yüzden dedi doktor da ama Allah var keder yok dicem🤲🤲❤️