ikimelekannesii_ Kızlar selam,bugün çatı muayenesi oldum 39.haftamdayım,rahim ağzında açılma yok dedi doktorum,muayeneden sonra şiddetli kasık ağrım başladı oturduğum yerden zar zor kalkıyorum yürüyemiyorum bile doğru düzgün sizce normalmi ?
serycckdl ikimelekannesii_ bende bugün oldum 37. Haftamda muayeneden sonra 1 saat flan biraz sızladı gibi oldu ama geçti şimdi hiçbir şeyim yok. Sıktınız mı kendinizi çok ondan olabilir mi acaba
HeyMommy ikimelekannesii_ Bende dün oldum muayene arada bir düzensiz kasılma dışında bişey yok ne leke ne ağrı 😞🤷🏻♀️
Prens__annesi ikimelekannesii_ benimde çatı muaynesi den sonra ağrılarım oldu geçer diye ertesi güne kadar bekledim geçmedi doktoru aaradim gel dedi ve doğum için yatış yaptık çatı muaynesi doğumu tetiklebiliyir canım bel ağrısı ve karın ağrısı ile sabaha kadar çektim
tazeanneveminigi ikimelekannesii_ ah kuzum ben 37+6′da oldum . Bugün 38+1′deyiz yani 3 gün önce oldum. Muayenede sıkıntı olmadı ama sonrası benim de aynı oldu ve hala geçmedi hatta kasık bel ağrılarım arttı. Doğuracak gibiyim. Birkaç kere de ilk gün lekelenmem oldu. Yürüyemiyordum ilk gün.
ikimelekannesii_ serycckdl Yok aslında hiç zorlanmadım bende anlamadım ki hatta doktorum rahat oldun muayeneni çatında gayet uygun normal doğum icin filan dedi :( hâlâ ağrı çekiyorum
ikimelekannesii_ HeyMommy Bendeki ağrı neyin nesi anlamadım benim zaten duzensiz kasılmalarım vsrdı ama bu cok farklı bi ağrı hareket edemiyorum 🤔
HeyMommy ikimelekannesii_ Ay bitek beni tetiklemedi heralde 😂😂 Kasılmalarım benimde var ama düzensiz. Halbuki bebeğin başı aşada kanalda bekliyor 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Senin haftan bendende ilerde gerçekten tetiklemiş olabilir o kadar olduğuna göre istersen bi görün nstye falan gir inşallah doğumun başlıyordur sağlıkla doğurursun ☺️
ikimelekannesii_ Prens__annesi Teşekkürler cnm o zaman ben yarında geçmezse doktorumu arayıp bi sorayım 😘
hambostanimEymen tazeanneveminigi ben de aynı 37+6′ da oldum dün oldum halâ ağrıyor 12′ den sonra 38+1 olucam bel ağrısı fazlalaştı leke falan yok ama aşırı akıntı var yumurta akı gibi doğuma var gibi görünüyor çünkü bebeğimin başı yukarıda 😕😕
ikimelekannesii_ tazeanneveminigi Aynı durumu yaşıyoruz o zaman canımm,bekleyelim bakalım bi kaç yerde doğumu tetiklediğini okumuştum insallah hayırlısıyla gelsin bebişlerimizz😍🙃
ikimelekannesii_ hambostanimEymen Hiç belli olmaz sen dikkat et yinede benimde akıntım var çok fazla ❤
ikimelekannesii_ hambostanimEymen Valla benimkinin rahatı yerinde gibi bencede gelsinler artık yeter zaten 9 aydır bekliyoruz 🥲
ikimelekannesii_ HeyMommy Amin canım benim fakat benim bebek henuz kanalda bile degil sadece başı rahim ağzına yerleşmiş durumda Allah kurtarsın insallah sağollllll❤❤❤
Edau9 ikimelekannesii_ Canım postuna şimdi denk geldim çatı muayenesini araştırırken ve baktım sizde Gürkan beye gidiyormuşsunuz bende ona gidiyorum ve haftaya çatı muayenem var benimde çok korkuyorum panik hali var.Muayneyi nasıl yapıyor elle mi yoksa ultrason cihazıyla mı?Bide yaparken üzerine bişey örtüyor mu çok utanıyorum ya🥹🥹🥹
ikimelekannesii_ Edau9 Evet canım bi örtü örtüyor ve elle yapıyor korkma hiç bişey hissetmedim ben gayet rahat geçmişti doğum yaptım zaten iki hafta olacak :))
Edau9 ikimelekannesii_ benimde yaklaştı çatı muaynesi çok utanıyorum yaa nasıl doğurcam hiç bilmiyorum 🥹🥹
ikimelekannesii_ Edau9 Hiç strese girme doğum anında inan ki bir an once doğsunda bitsin diyor insan baska hic birsey dusunemiyor :))