Beyza321 Kızlar bisey sorucam henus dogurmadim ama eli kulaginda zaten 😁😁🙈🙈 ben simdiden düşünmeye basladim. Mevlüt icin ördekli kültür merkezinde yapmayı dusunuyorum etrafinizda orada yapan varmi . Nasıl olur sizce birde kınamda orda olmustu anısı var o yuzden 🤗🤗
Glcnkk Beyza321 orası güzel bide türk metal sendikalı olan bi tanıdıgınız varsa türk metal sendikasının merinostwki binasında var 100 kişilik yer orası da cok güzel fiyatıda cok uygun
Mavisilegamzeli Beyza321 Bende orayı düşündüm küçükbalıklıda oturuyorum kayınvalidem diyor ki oraya otobüs parası veripte bir Allah’ın kulu gelmez komşulardan. Yine eve gelirler sürekli diye diye hevesimi kaçırdı. Orası kaç kişilik bu arada ???
Neslihakan gamzelianne16 olur canım vergi dairesinin arkasındayım ben park var tam karşısı neslihakann5831 ekleyebilirsiniz
gamzelianne16 Neslihakan yakınız canım bende İhsaniye mezarlığına yakınım😊 istek yolladım sana bu arada
SevgiIbrahim Yas 25, 38nci haftamm yildirimdan, 1senedir turkiyede yasiyorumm osmangazi carsi tarafi kent meydani fln da olabilirr aslindaa bulusma yeri olarak.. as merkez tarafi olanlara da minubusle ulasimi kolay, diger taraflar icin metro vs..