BurcuY Turkan90 diğer hastaneler de belli olsun yazarım ben sana kuzum yine 😘 zaten Esentepe yada dorukla anlaşmazsa bende Doğum ücretini karşılayamayacağımuzdan dolayı değiştirmek Zorunda kalçam istemesemde doktorumu😔
Turkan90 BurcuY bak bana az önce bi bayan yazdı sağolsun Doruğa gittim dediğim post’a cevap olarak Doruktaki fatma hanımdan aşırı memnunmuş , 2 ci kez hamileymiş ve yine fatma hanıma gidiyormuş.oraya gideriz bizde sıkma canını
Turkan90 Bo25 zaten bursayı amaçsız şehir olarak gördüğün için bence bizde amaçsız gelirdik sana çok üzülme bence sen... Glcnkk haksız mıyım ?
Glcnkk Bo25 Kız eleştiriye açık ol biraz aptal falan ne biçim laflar bunlar ayıp ayıp. Bana diyosun kendi uslubuna bak.
gamzelianne16 Bo25 canm. Gercekten bursalı olsaydın neden bu kadar tepkili olduklarını (ki bnde bursalıyım)anlardın burda kimse bursaya laf soyletmez . Sen şimdi baska bursa grubuna aynı seyleri yaz aynı tepkileri alırsın yine.biz yada baskası İstanbula kötü desek sende savunmaya gecersin.sevmek zorundasın degilsin begenmemis olabilrsin eyvallah,ama suanda burdasın ve buranın ekmegini yiyosun bu bi gercek.bnce daha fazla uzatma yada kötüleme bursamızı.yorumların sende kalsın.😊 sevgiler 👋🏻😊