annekuzusu_ Kizlar doktorunuz kaçıncı ayda folik asit bırakabilirsiniz dedi ben 3bucuk aylığım şuan bırakabilirsin dedi doktorum elimde biraz var bitsin istiyorum kullansam sorun olur mu ya sizler doktor bırakabilirsin dediğinde bıraktınız mi hemen ?
Sevvl annekuzusu_ bense 4 ayda bıraktım oda iliz olduğu için fazlası da iyi değil diye biliyorum canım
Ellia Yurt dışında gebelik bitene kadar devam ettiriyor doktorlar hatta sonra lohusa vitaminlerine geçiş yaptırıyorlar testler sonucu .Ben 34. Haftadayım hala kullanıyorum çok şükür hersey güzel gidiyor .
Ellia annekuzusu_ vitabiotics pregnacare max kullanıyorum canım kalbi beyni kemikleri organları gayet iyi hamd olsun 🤗
Sadiyes Haftamdaydım folikasit kullanma ocean mummy kullan dedi bana suan 11+3 deyim onunla devam ediyorum hersey yolunda :)
Fatosfato Mom-babyyy Ben tüp bebekle hamile kaldım bende kalp atışını duyunca başladım 12 haftaya gelince bıraktkm vitamine geçtim
Nursaygi annekuzusu_ Geçen hafta 13+6’da doktor kontrolüne gittiğimde sordum folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye yok artık 14. Haftaya geldin bırakabilirsin dedi bıraktım 1 haftadır kullanmıyorum. ☺️
annekuzusu_ annekuzusu_ 13 haftalık bebiş bende dinliyim doktorumu kalan ilaç kalsin artık yapacak bise yok bıraktım artık ❤️🙈