rabia3561 Yasemincee26 ben 1 hafta çok ağrım çok olmuştu . Sonra çok çabuk toparladım . Ameliyattan 3 ay sonra doktor kontrolü ile hamile kaldım. Hamileliğim 40 haftasından sonra sadece ameliyat yerim ağrıdı ve sezeryan olmama rağmen çok çabuk toparladım. Sezeryandan 3 gün sonra ayaklandım . Dış gebelik ameliyatından 1 ay sonra evimi bile kendim süpürdüm. Bence ameliyatı yapan kişiye göre çok değişiyor benim ne kanamam ne de başka bir şeyim oldu çok rahat geçti
Yasemincee26 rabia3561 ne güzel canm benimde bugün ameliyatı 5. Günü çok şükur ufaktan kendi işimi yapmaya başladım . Göbek deliğim çok agrıyor bir de Perşembe günü dikiş aldırmaya gideceğim ondan çok korkuyorum tedirginim. Onun dışında sorun kalmadı ama 6 ay korunmamız lazımmış . Ondan sonra da belki tüp bebek deneriz direk hayırlısı olsun inşallah. Sizin doktor takibinde hamile kaldım dediğiniz yani ilaç felan mı kullandınız ?
rabia3561 Şöyle ben kontrollü hamile kalmıştım. Dış gebelik yaşayınca doktorum da şaşırdı. Sol tüpümü aldılar sonra doktorum normal yolla deneyeceğiz dedi bizde denedik ve hamile kaldım sonrasında sürekli kontrol halinde takibim devam etti.