Yeniiannecikk Kubratagram00 ben 3 aylikk hamileyken aldım 🤭 sonra masraflar arttığı için en azından araba aradan çıkmış oldu bizde ❤️
Zeynepsen Kubratagram00 alın bence biz kullandık baya kırkı çıkmadan cikiyodum sahile felan hiç evde durmadık kızımla travel almıştım rahattı ama pusetin içine girebildiği arabalar da var oda olur sağlık ocağına oraya buraya illaki cikiyosun gezmeyi sevmiyosan bile
MMelissaaa- Kubratagram00 sadece araba mı 4. Ayımızdayız mobilyasını bile aldık 🫣 fena zam gelecek o yüzden erken davrandık. Mesela aldığımız bebek arabası 1800 tl artmış fiyatı
Busel Ben 12.haftalikken aldım ve galiba yaptığım en doğru şeydi aldığım araba pahalıydı ama indirimle denk getirdim güzel fiyata geldi suan aldığım fiyatın 2 katına çıktı
Leylabngll Kubratagram00 bence hemen alinmali ben 16. Haftada aldım ve yaptığım en iyi şey diyebilirim ✨
irem-1999-54 Kubratagram00 ben bebek arabası besigi dolabı bunları aldım cok zam geliyo diye simdi borcları bitti dogumu bekliyoruz sona birakmamakda fayda var
Leilani Kubratagram00 ya ben aslında her şey için beklemek istiyordum ama erkenden aldım daha 16. Hafta da bebek arabasını aldım yatağını da aldım çünkü her hafta pahalanıyor ucuzken alayım dedim 😂
sliya30 Kubratagram00 yani bence alınmalı herşey ateş pahalı ben ilk eğitici oyuncaklar almıştım kitap vs öğrenir öğrenmez hamileliği 😁😁 uçuyor fiyatlar sobra Bebek arabasını aldım sobra KIYAFETLER vs.. Beşiği almadım pişmanım 2 hafta da bir 200 lira zam geliyor beşiğe🙈😁😁
kbralya01 Kubratagram00 Bence hemen alınmalı herşeye devamlı zam geliyor bebeğin eksiği masrafı çok yetiştirmek zor oluyor bebek arabası da ucuz bişe değil imkan varsa zamlar gelmeden hemen almak gerekiyor bence
asiyerz Kubratagram00 ben 12 haftalıkken aldım fiyatlar günden güne artıyor indirimde bulunca almak lazım
Deletedmom_31 Benim oğlum 3 haftalık hiç kullanmadık daha. Portbebe ile çıkardık hep hastaneye vs. Kış bebeği olduğu için böyle olacağını tahmin ediyordum zaten. Mevsime göre karar verebilirsiniz. zam gelecek olması da ayrı bir mesele tabi