cansualtikulac KIZLAR 9 gün var bat’a ama yapmak zorunda kaldım biliyorum çok erken çünkü bulantı ve lavabodan çıkamamak artık beni zorluyordu.Sürekli akıntım var göğüslerimi elleyemiyorum.Test yaptım beyaz bi çizgi çıktı bu nedir ?
guzelanne01_ cansualtikulac beyaz gibi silik gibi değil gibi bilemedim geçsinde tekrar yap canım günün geçince
Derya0-7 cansualtikulac benim tavsiyem erken gebelik testlerine çok güvenmeyin lütfen. Eğer ki yumurtlama gününüzü biliyorsanız üstüne 10 gün sayıp normal kaset test yapabilirsiniz. Belli belirsizde olsa çıkıyor. Eğer kaset test ile görürseniz erken gebelik testini yapın. Bunlar çok yanıltabiliyor. 3 ay boyunca bende çok yaptım erken gebelik testi ve inanır mısınız defalarca hayal kırıklığına uğradım.
AyFa1608 Derya0-7 cansualtikulac Aynen bunlar çok yanıltıyor. Benim kaç defa erken gebelik pozitif çıkmasına rağmen hamile değildim. Hamile olduğum ay da kaset test pozitif erken gebelik negatif çıkmıştı.
cansualtikulac 3 gün sonra yani bugün bidaha yaptım farklı markayla gene beyaz çizgi normal mi bu durum korkmalı mıyım ?