Eren_umay2 Merhaba hanımlar 1 gün sonra 28 haftalık olacağım inşallah kaç gündür göğüsümün altı fena halde ağrıyor bazen kitlenip kalıyorum öylece benim gibi olanlar var mı acaba kötü bir durum mu daha randevu günüme de çok var maalesef 😣
bsra-25 Eren_umay2 o agriyi çok iyi biliyorum. 37. Haftamin içindeyim ve aşırı derece de çekiyorum o agriyi. Bir çözümü de yok maalesef. Doktor doğuma kadar böyle bebek büyüdü baskı yapıyor dedi
Bortubocek Eren_umay2 benimde ikincingebeligim ilkindede cok yaşamıştım..suan 28.haftadayim 4 gundur kaburga agrim.basladi cunku bebek dönmüş..ayaklarini kaburga tarafina getirdigi için oluyor o agrilar..nefes kesiyor
Eren_umay2 Anneyimmm34 evet evet tam kaburgalarıma doğru göğüs altı her iki tarafta aşırı ağrı oluyor 😣
Eren_umay2 Asli0611 kötü bişey olmasında napalim katlanacaz ikinci gebeliğim ilkinde o kadar rahattım ki bi anda bu tür ağrılar olunca korktum açıkçası 🥴 şurda kalmış 3 ay sabır🥴
Eren_umay2 Betuulsenn Çok fena bir ağrı bıçak saplanmış gibi bazen olduğum yerde kalıyorum ilk gebeliğimde hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım alışkın olmayınca endişelendm😑😑
Asli0611 Eren_umay2 benimde suan ikinci geceliğim ilkinde öyleydm 6. Ayda başlamıştı benim kaburga ağrılarım doğuma kadar sürmüştü ikincisinde 7. Aya girdim çok şükür hala bişi yok ama nwfes kesecek şekilde ağrılarım oluyordu bu hamileliğimde sadece çatı ağrılarım var en basından beri 🤨
Betuulsenn Eren_umay2 benimde öyle oluyor doktor önemli görmedi pek yeter ki sağlıkla kavusalim çekeceğiz napalim:)
Betuulsenn Eren_umay2 benimde öyle oluyor doktor önemli görmedi pek yeter ki sağlıkla kavusalim çekeceğiz napalim:)
Eren_umay2 bsra-25 inanılmaz bir ağrı oğlumun ayakkabısını giydirirken ya da başka bir iş yaparken birden kasılıyor ve bıçak gibi saplanıyor kalıyorum öylece gün içindeki ağrıyı hiç saymıyorum bile🥴🥺
Eren_umay2 Bortubocek benimde ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle ağrılarım sancılarım olmadı ara da sıra bel ağrım olurdu çok rahattım ama bu gebeliğimde sanki organlarım parçalanıyor gibi heleki göğüs altım tarif edilemez cinsten uykudan uyandırıyor🥴🥺
Eren_umay2 Asli0611 benimde aynı 6. Ayda hafiften başladı ağrı ama önemsemedim ama 2 haftadır şiddetlendi resmen sağlıklı olsunlarda napalim cinsiyet ne sizin benim ki kız çevrem kız bebekler de bu şekilde oluyormuş heralde
Asli0611 Eren_umay2 benim ilki erkekti onda olmuştu kaburga ağrısı şimdi ki kız ama dediğim gibi doğuma 72 gün var hayırlısıyla çatı ağrısından başka şikayetimiz yok