Haticeozturkk 38 haftalığım nst sancılarım düzenli çıkıyor ama açılmam 1 cm ilerlemiyor ne yapmam lazım kızlar
Medine1008 Haticeozturkk benimde aynen. 40 hafta olduk hâlâ aynı , az önce acilden geldim , sancı var açılma yok. O kadr yürüyüş, ada çayı sguat hiç faydası yok .
Nazlican46 Haticeozturkk perine masajı sıcak duş pilatestopu üzerinde zıplama hurma yemek merdiven çıkmak sık sık cinsel ilişkiye girmek yürüyüş yapmak adaçayı içmek bunların hepsi en sık açılma yapan şeyler
berceste5155 SutlacimiYedimmiBen yok canım öyle değil doğuma gittiğimde 8cm açılmam vardı ve hamileliğim boyunca hiç sancı çekmedim suyum geldiği için suni sancıyla doğum yaptım
SutlacimiYedimmiBen berceste5155 bnde onu diyorum iste bndede dogum olacagi gun sadece sancim oldu 3 saat sancim oldu 15dkda dogurdum oncesinde acilmam falan yoktu sanci olunca acilma basliyor zaten sonrada dogum oluyor yani 3 saatte 10 cm açılmaya ulastim.
berceste5155 SutlacimiYedimmiBen suyum geldiği için hastaneye gittim hiç sancım yoktu ama 8 cm açıklık var dedi doktor iki saat bekledik sancım yükselmeyince suni sancı verdiler yani hiç sancısız açılmam oldu