Halime90 Miray12_0 bende şeker var ama doktorum 140 ı geçerse 37. Haftada alırım dedi . Çok yüksek olursa malesef erken doğum olabiliyor . Dikkat edilmesi gerek
Miray12_0 egeninincisii egeninincisii benimde yüksek şekerim 34+5 doktor erken doğum dedi ama bebeğim kuvezde kalır dedi
Dilek48 Bende 33+3 ün daha bugün Dr o kadar yüksek olmamasına rağmen küvezde kalır dio normalleştireceksin dedi ve sancılarım çıktı progestan verdi bakalım ben zaten 4 ünite insülin kullanıyorum ayrıca her gün 4 kez kan şekeri bakıyorum evde
fndaaaaa Benim ilk gebelikte şeker vardı 38 0 da aldılar bu gebeligimde de şeker var hatta 180 di az önce ölçüm yaptım çok da dikkat edemiyorum istahimdan dolayı ama bakalım bu kaçıncı haftada gelicek
Mamimamimami fndaaaaa benimde bu aralae yüksek çıkıyor bebeğe bı etkisi olur mu insan korkuyor sizin hep mi toklukler 140 geçiyor insulune rağmen ilk gebelikte de böyle yüksek miydi hep bı zararı olmamıştır inşallah
fndaaaaa Mamimamimami yok cnm ilm gebelikte insülin vuruluyodum bunda yok ayrıca bebeğe de zarari olmuyo korkma maşallah kızım 6 yaşında bi sıkıntı yok sadece erken doğum olmasın diye dikkat edilmesi gerek hepsi bu
elizasel benimde yüksek cıkıyor 22+0 ım 140 ın üstü hep aclık şekeri de hep sınırda cogu zaman 90 ı geciyor gece ayak tabanlarım aşırı ısınıyor yorgan içine koyamıyorum bile