dilbercelebi Hanımlar pazartesi sezeryan olucam biraz korkum var başindan geçenler biraz bilgilendirebilir mi beni pazartesi tam 40 haftalıgız 3 kilo 300 Gr şuan oglum
Tiiffany dilbercelebi korkulacak bir durum yok iyi geciyor gayet sakin olun.Panik yaparım derseniz sakinleştirici isteyin vuruyorlar hiç bişey anlamıyorsunuz
berosunannesii dilbercelebi benim 3050 gr doğdu miniğim 😞 ama suan toparladık ben 17 gün önce genel anestezi ile doğum yaptım sadece 3 gün acı sızı oldu sonrası hic bir sıkıntım olmadı bosuna korkup kendimi yiyip bitirmişim üzüldüğüm düşündüğüm günlere acıyorum hiç korkma cidden korkulacak bir sey yok ve sonu mis kokulu bir bebis kollarında olacak 😍😍❤️
Anime dilbercelebi Bende perşembe günü sezeryan olacağım. Günü belli olunca insan bi heyecan yapıyor. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😊
Valide-Sultan-61 Ben de salı günü gireceğim. Suracikta bekleyeyim. Spinal yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum da ilk doğumda genel anestezi olmuştum. Hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🙏
Bernnnaaaa Bende bekleyim salı belli olacak günümüz tecrübeli anneler bizi bilgilendirirseniz çokk iyi olur 💕