1Mervesr Arkadaşlar Kocaeli izmitte yada ilçelerde de olur detaylı ultrason çektiren memnun kalan tavsiye verebilecek olan var mı? Bir de ne kadara yaptırdınız fikir verebilir misiniz rica etsem?
Yasmnebe 1Mervesr gebze medikalpark Ahmet Rıza Esmere yaptırdım ben memnunda kaldım 15 hafta önce 750 liraydı şuan zamlanmıştır muhtemelen
serycckdl 1Mervesr özel Kocaeli hastanesinde Eray Çalışkan var ben çok memnun kalmıştım tavsiye edebilirim çok bilgili ve ilgili
Yaprak_erdu 1Mervesr Ben de Kocaeli Çayırova’da yaptım çok memnun kaldım Derman Hastanesi özel 700′e yaptırdım 2 hafta önce
enesayazmoom 1Mervesr izmit kadın doğum merkezi Ertan izgic de 500 tl ye yaptırmıştım tabi 1.5 ay oldu zam gelmiş olabilir..
1Mervesr Yasmnebe teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, ben de izmit medikalparkta takipliyim de fazlamıdır acaba diye merak ediyodum
Derih87 İki dr dan fiyat aldım Eray Çalışkan 1250tl diğeri Sebiha ozkan medicalpark ta 1000tl bende Sebiha Hanım a aldim randevu henüz gitmedim
enesayazmoom 1Mervesr yani gittiğim doktordu şuan da gitmiyorum ama kendisine her gitmemize farklı fiyat alıyorlar dı. Her ay zam yapıyorlar di muayene ücretine
sunmomy Aktif kocaeli Öner Aynıoğluna gittik. Baya biligli biri. Cocugumun iki rahatsızlıgını o söyledi ve gördü. Kendi doktorum görmemişti. Ama şak şak söylüyor hiç acıması yok. 850 ödedim 1 ay önce