Ceyo93 Tinkerbell_0423 38+4 oldum an itibariyle gün içinde ev sil süpür herşey yaptım ama malesef gelmiyor ben alıştım geç doğan bebelere diğer 2 doğumum da 41 haftayı bitirdi öyle doğdu bu bari erken gelsin dedikçe buda gelmiyor 🥺
irem-1999-54 Tinkerbell_0423 ayy boyle okudukca korkuyorum 😀 35+3uz boyle 40 ı bulacak diye gececek diye korkuyorum tabiki saglıkla gelsin zamani ne zamansa o zaman gelsin ama şöyle 38+5 gibi gelse fena olmaz 😀
Ebrarabla_06 Tinkerbell_0423 bizim ki babasına çekmiş rahatlık konusunda 🤭 hayırlısıyla gelirler inşallah 🥰
Btl2022 Tinkerbell_0423 mukus/rahim tıkacı düştü, nişanım geldiama sancım yok su yok. Bekliyorum bende. Yatmak, kalkmak,oturmak herşey zorluyor artık. 39+5 🙈
Ayse_Nuryusuf01 38+0 da beklemedeyiz dogsun diye yapmadığım egzersiz yemedigim şey kalmadı ama gelmeye niyeti yok bizim kızın ne sancı ne su ne nişan hiçbir şey yok belliki daha doğuramayacağım 😅😅😅
mavimsiiii sersss yok valla bekletiyor bebek iyi diyor doğasını bozmak istemiyorum o geleceği vakti bilir zaten kalmış iki haftan gelmezse suni sancı ile doğumun başlayacak bekle diyor