kbrasahin Merhaba arkadaşlar, dr.Zülal Duman hanım ile gebelik sürecime başlamak ve devam etmek istiyorum ancak bu konuda tecrübe yaşayan varsa yardımcı olur musunuz
Elaf1981 kbrasahin Mehmet Nalbant’ı tavsiye ederim Tokat’ın en iyi doktoru bana kalırsa. Kadın doktor tercihiniz yoksa tabi:/
219Eyll kbrasahin ben 5 ay boyunca Zülal hanıma gittim çok memnundum .şehir değişikliğinden sonra devam edemedik ama orda doğum yapmayı çok isterdim .
Alymus kbrasahin 6.ayımdayım bu zamana kadar Mehmet beye gittim ama bi sinir etti beni sanki İlhan bey geçti bugün itibariyle MedicalPark a onla devam edeceğim inşallah
kbrasahin sedamom00 o konuda bir fikrim yok ama bende bir hemşire olarak kesinlikle yaşananın cezasız kalmaması gerektiğini düşünüyorum
kbrasahin Alymus o kadar mutlu oldum ki bu habere eski doktorumdu ancak üni hastanesinde randevuları çok yoğundu planlama yapmak zor ayrıca devlet hastanelerinde doğum yapmak istemediğim için mecburen bir doktor tercihim oldu MedicalPark ta şuan direkt değişim yaparım hiç düşünmeden ☺️
Alymus ParildayanYildiz en son 22 aralıkta gittim 620₺ idi fazlasıyla pahalı. Sürekli zam gelebiliyor maalesef ki.