Hiramerve 2 aylık hamleyim ama sureklı kusuyorum ne yesem bır saat sonra cıkıyor bazen gunde 7,8 kez oluyor bu surec ne kadar surecek bilen varmı benım gıbı gebelik süreci gecıren varmı ne yapmam gerek?
sweetmother Hiramerve bu bulanti kisiden kisiye deisiyo aslinda .ben 5 ay cektim kimisi 3 ay kimisi 9 ay cekiyomus.insallah seninki fazla uzun surmez.ac kalmamaya calis az az sık sık ye.tuzlu ve liminlu seyler ii geliyodu bana.
ozdenarda Hiramerve bende ayni senin gibiydim canm nasl bi süreçten geçtiğini cok iyi anliyorum ben 15. haftamdaym daha yeni bitti hala korkuyorum geri baslicak diye umarım senin daha erken biter
Hiramerve sweetmother tuzlu cubuk leblebi limon hepsini yıyorum ama hiç bir sekilde faydası olmuyor ınsallah 3. Ayda kesilir cok teşekkür ederim.
sweetmother Hiramerve insallah cnm zaten tamamen gecmiyo ama hic deilse daha fazla bulandirmiyor boyle yiyecekler.bana doktorum ilac bile yazmisti o da ise yaramadi bende icmedim
ozdenarda Hiramerve insallah siz sansli olanlardansnzdr normalde 12 de bitiyomus insallah sizin biter🤗🤗
Hiramerve [bilinmeyen] sabahları neyse de ben gunun her saati kusuyorum birde calısıyorum keske sadece sabahları olsa🙄🙄