Sedefim54 Sezeryan tam olarak kaç haftada toparladi benim 6. Günüm hâlâ zorlaniyorum yatağa yatsam kalkamıyorum en çokta bu zorluyor beni kitleniyorum yatakta. Oturmak kalkmak ta sıkıntı ve büyük tuvalete cikamadim
egemomss Sedefim54 Bugün 16 gün oldu doğum yapalı neredeyse hiç doğum yapmamış gibiyim. 10.gunde falanda ağrılarım azalmıştı.
berosunannesii Sedefim54 10 günde tamamen toparlanıyorsun cnm ben genel anestezi oldum farkı var mı bilmiyorum 3 günden sonra iyiydim sadece yataktan kalkarken falan biraz zorlanıyordum
Skpln4660b Sedefim54 merhaba bende hastaneden geldim kuru dut üzüm kayısı hoşafı yaptım her gün bir kase yedim çok rahat oldu sizde muhakkak öyle yapın aman ikinmayin bende genel anestezi ile doğurdum çok zordu bir hafta da çok şükür iyiydim 10 gün sonra da 12 saatlik yola çıktık
Ozlm0916 Sedefim54 bende sezeryandan snra 3 gun cikamamistim doktorum bi ilac verdi onu ictim aksam sabaha cikmistim doktorun ilac felan vermedimiki hic
Ahsenmom Sedefim54 Ben bir gün sonra topladım kızım kuvöze alındığı için öldürmeyen acı güçlendirir misali. Bol bol bu süreçte yürüdüm hastane ev arası mekik dokudum. Tek çaresi bol bol yürümek ve bol sıvı tüketmek. Ben kendime kayısı ve şeftali meyve suyu yapmıştım kavonozlara sürekli iç. Lifli şeyler ye. Ama yürümezsen çaresi yok
Deletedmom_33 Sedefim54 soinal ile oldum. 1 hafta da tamamen normale döndüm yatakta sağa sola göbek üstü yatmaya başlamıştım