Papiiii Kizlar mrb.Kaşınma yok ama gobek kısmımda kuruluk boyle dokununca pulpul dokulme gibisinden bisey var kuru yani elimle dokunup resmen beyaz dokuntuyu siyah esofmanimda ggoruyirum napim?Boyle olmasi normalmiş sanirim.Gobek cikmaya basliyo diyemi?Napjm simdi ben
seyma9188 Papiiii Havalar soğudu vücut nem kaybediyor.Sık sık nemlendirici krem sürün,nemlendirici yağlar sürün.Vee en önemlisi bolca su tüketin.Karın büyüdükçe de oluyor cilde döküntüler.🌸
Maviboncuk52 Papiiii karnın büyüdükçe çatlar oluşabiliyor karında çatlak yağı aşıp kullanabilirsin ben 3.aydan 6. Aya kadar bio oil çatlak yağı kullandım memnun kaldım sonrasında mustela çatlak yağını kullanmaya başladım
AdaKaranfili Papiiii aha satilir.al heresin bir iki damci ovucunda qat vur.derin yumsalsin.. mende qizimda qarnim boyuyende ciriq falan olmadi.ama cox qasinirdi derim usaq boyudukce. Aptekden vitamin a .e yaglarini aldim vurdum
Papiiii seyma9188 yaa su az tuketiyorm yaa cay felan iciyorumda sadece su cok az iciyorm cok cok az.Nemelndirici aloe vera hel kullamiyoem dogal ama yaglara gecicem
seyma9188 Papiiii Su vücudu içerden nemlendiriyor canım.Çay,kahve vücudun su ihtiyacını karşılamaz suyun yeri başka ☺️ Kaç haftalık oldun ben 14.haftadan beri krem,yağ sürüyorum.Çok şükür şuana kadar bi çatlağım da yok🥰
Maviboncuk52 Papiiii mustelayı kullanalı bi hafta oldu ikisinden de memnun kaldım eczacı son aylarda mustela daha iyi olur dedi içeriğinin zenginliği bakımından
Papiiii seyma9188 ben 15 haftaligim canim.Sadece aloe vera jel suruyorym aksamlar ama ayda gormedim bio oil yagindan siparia vrdim bakalim ona gecixem.Sen kac haftaliksin umarim benimde olmaz catlagim felan)