Fatmanursemiz Kızlar 21 haftalığım göbeğimde çatlak olmasa da göğüslerim birden büyüdüğü için çatlak oluştu şuan kırmızı kırmızı bu aşamada tedavi edebileceğim bir şey önerebilir misiniz? Kırmızıyken tedavi edilebileceğini duymuştum bi bilgisi olan var mı?
Papiiii Fatmanursemiz hicbir bilgim yok ama bende 15 haftamdayimmderimde pulpul dokulme var gobek kısmımda kuruluk dokulme neden acaba kasintida yok napimki
Ozleem_25 Fatmanursemiz Bende 17+2 yim karnımda bişey yok ama göğüslerim çok kaşınıyo ve alt kısımları kızarmış alev alev yanıyo, bio oil ve bebe yağı dönüşümlü olarak kullanıyorum çok iyi geliyo özellikle de kaşımamaya dikkat ediyorum
Karabiberimm Fatmanursemiz kantaron yağı kullanabilirsin canım . Benim ayağıma kızgın yağ döküldü üstüne birde tava yapışmıştı kantaron sürdük sürekli iz falan kalmadı çatlakları da hiç geçirmese bile görüntüsünü hafifletir
Fatmanursemiz Papiiii kuruluk varsa cildinizi bol bol nemlendirseniz iyi olur ilerleyen zamanlarda çatlak oluşabilir. Ben hamileliğimin başından beri yağ sürmeme rağmen bile göğüslerimde çatlama oldu maalesef
Papiiii Fatmanursemiz goguslerimde bisi yok ama karnimda kuruluk var aloe vera gel ile nemlendiriyoem ama ayni yagmi kullansam
AyEmGul Papiiii merhabalar. Evet, onu kullanın iyi geliyor. Bu arada konu dışı olacak ama profil resminiz çok tatlı. Nereden buldunuz bu resmi acaba? 🤭💕🌸
Ozleem_25 Papiiii bilmiyorum kii genelde gördüklerim bio oille dönüşümlü kullanıyolar sabah biri akşam biri olarak ama kullanmadan kiyaslayamam
Papiiii Ozleem_25 haa yani gunde 2 kez kullanilmali bende arada kalmisdim olmazsa 2 sinide alirim sabah birini aksam birini surerim ben her aksam surerim diye dusundum
Ozleem_25 Papiiii demii en mantıklısı o haftan kaç bilmiyorum ama karnın büyüdüyse sabah akşam olması önemli
Papiiii Ozleem_25 canim haftam 15 ama karnim cok buyuk degil ve kuruma basladi dokulme gibi siyah esofman giyince uzerini degsinc ebeyazlik gordum oyle fark etdmki karnimdan dokukuyomus
Ozleem_25 Papiiii aa erken başlamış sendee ozaman sürekli nemlendir atopik ciltler için olan nemlendiricilerden de alabilirsin onlarda baya iyi geliyo çatlamanın en büyük sebepleri kuruluk ve kaşıma zaten nemli kalan ciltte olsada ilerlemiyo