Papiiii Kızlar merhaba simdi kilo veren degil alanlari soruyorum ben o yuzden zayiflari kenara alalim.20 haftaya kadar kilo guncellemenizi yazarmisiniz kaş hactaliksiniz kac kilo aldiniz?Ben 58le basladim somra 57ye dusdum su an 59um.1 kilo aldım 15 haftaligim)Boyumda 171
Nurzeybek32 Papiiii 41 kiloyla hamile kaldım 38e düştüm 20 haftaliğım şu an 45 kiloyum hamile olduğuma kimse inanmıyor
iremyigit Papiiii genelde ilk aylarda kilo alınmıyor mide bulantısı yüzünden😂 ben 22 haftadan itibaren almaya başladım şuan 34 haftalığım 10 11 kilo aldım 67 kiloyla hamile kaldım
iremyigit Papiiii normal gayet canım zaten son aylarda çok kilo alıyorsun doktor da bu haftalarda pek önermiyor
Talha_Metenin_Annesi 73 ile hamile kaldım 20.3 haftalık hamileyim ve 70.300 geldim bugün☺çünkü 17 haftaya kadar çok kötüydüm bişey yiyemiyodum iştahım yoktu 66 ya düşmüştüm bi anda
TTtutku Papiiii çok güzel kilo alımın son haftalarda çok hızlı olduğu için doktorlar başlarda almayı önermiyor ama ben hurafecilerden yok bebek küçük diyenlerden değilim hiç bişey yemesen dahi bebek anneyi sömürüp alacağını alıyor yine o yüzden kilo alımınız eğer bebeğinizde sorun yoksa çok güzel ben 23 haftalık oldum 6 kilo felsn aldım ama bende şuna güveniyorum gebelik öncesi bio rezonans ile zayıflama yaptırıyodum 10 kilo vermiştim bir ayda ama hamile kalınca yarıda kaldı doğumdan sonra nasılsa vercem güveni var bende 5 seansım daha olduğu için
Papiiii TTtutku gervektenmi bende 15 haftada 1kilo aldim diye dert eduyorum 20 haftaya sisman olurum acabami diye😭😂rahatlatsin beni saol vallaa.Bende kilo cabuk gidiyor verme konusunda sıkıntıl olmaz ama alma konusunu bilmiyorm
Anonymousmom Papiiii 22 haftaya kadar hiç kilo almadım şuan 36 +5 8 kilo aldım 22 den sonra bir anda artıyor
Elaf1981 20 haftalık hamileyim 54.5 ile başladım 62 kiloyum. Çoğunun ödem olduğundan eminim ağrılarım fazla. Doktorum kilom hakkında yorum yapmadı. İştahım normal. Tatlı, abur cubur zaten yemezdim halen yemiyorum.