babymom_ denizarenmom doğrudur canım bizimkisi düşük çıktı biraz ondan üzgünüm rabbım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
2prensesannesiiii Papiiii 😂😂😂 amaaan sağlıklı olsunlarda alıştırmayalım o zaman kaptırmayalım kendimizi detaylıya kadar şurda 5 hafta sonra detaylıya girecem zaten😂😂😂 bide sen de geç alış veriş yapacaksın bende öyle yapacağım sıkıntı yok🥰🙏🏻
Dark denizarenmom bazı kız bebeklerin klitorisi büyük oluyor henüz küçük olduğu için belirgin oluyor ve böyle karışıklık olabiliyor
Meribiri1 denizarenmom ayyy benimde en büyük korkum üç farklı doktora gittim kız dedi 18. Haftadayım 20 gün sonra detaylı var umarım değişmez
Kbramhmt denizarenmom evet panık ve anksiyeteme yenisi eklendi doktora gıtmeye korkuyorum cinsiyeti yanlıs söyler dıye bugun 14 haftalık olduk ben 16 haftalıkke olunca randevu ayarladım ona gidicem boyle yazıları gorunce teredduttw kalıyorum bıraz daha beklicez artık
Esracaa1 denizarenmom korku içerisinde detaylı yı bekliyorum 😂13.Haftada %90 kız denildi ve aldığım çoğu şey pembe 🤦♀️