usenmedimyaptimbirvelet sibel_mom ne Alaka bende 11.haftada öğrendim değişmedi de cinsiyet neye dayanaraktan imkansız diyorsunuz 🤦🏻♀️
2prensesannesiiii usenmedimyaptimbirvelet imkansız değil de tahmin olur bize de tahmin yaptı dr kız dedi 11+1 de 13+1 de net olmamakla birlikte sadece tahmin diyerek kız dedi 14+4 te gittim yine %100 demedi %90 kız dedi %10 pay bırakıyorum diyerek güldü😂
2prensesannesiiii Papiiii ama 11+4 te nasıl net konuşabilmiş ki dr bizimki bile 14+4 te %100 net değil zaten ben 6. Ayda eşyalarını almaya başlayacağım allahın izniyle 🙏🏻
Papiiii 2prensesannesiiii o zaman ilk baslamis demeye detayliya girene kadarda oyle demiş kıza oda şaşırmışş kalmışş bende suan bayilcam rüsmen😂😂
2prensesannesiiii Papiiii 😂😂😂 amaaan sağlıklı olsunlarda alıştırmayalım o zaman kaptırmayalım kendimizi detaylıya kadar şurda 5 hafta sonra detaylıya girecem zaten😂😂😂 bide sen de geç alış veriş yapacaksın bende öyle yapacağım sıkıntı yok🥰🙏🏻
babymom_ denizarenmom o arka kağıtta tamı ultrason sonucunda nazal kemiği ölçümü kaç çıktı canım senin bende dün girdim de detaylı ultrasona
Elifgamzee denizarenmom banada %80 erkek dendi ama başından beri kız hissediyorum bakalım bu yazıyı görüncd detaylıyı beklicem bende ☺️