denizarenmom 11+4den yani 11 haftadir oglum diye sevdigim cocugum kizmis arkadaslar😂😂 esimle hayatimizin sokunu yasadik doktor ayni 11+4te kesin demisti bu sefer gosterdi bacak arasi bos %100 kiz dedi yaa🥲❤️
Papiiii denizarenmom ay boylr deyleri gordukce. Bayilasim geliyo hicbiseye inanasim gelmiyo doktorun acemi olmus ola bilirmi acaba?
Mucizebebek2 denizarenmom bunu yaşamaktan çok korkuyorum bizede %100 erkek dedi pipisini falan gördük ama genede korkuyorum hastane cikisini yaptirdim cunku
denizarenmom Papiiii hayir cok met edilen bir doktor yigenimin de 12. haftada cinsiyetini soylemisti degismedi 🥲
Kevserb123 Papiiii 11. Haftalarda çıkıntı erkek demek değilmiş, o görülen çıkıntı büyürse erkek büyümesse kızın klitorisi oluyormuş. 15 16 haftada netleşiyor yani.
Mavi25 Mucizebebek2 size kaçıncı haftada erkek denildi çünkü bana da 15+2 de erkek dedi doktor hatta pipiyide gösterdi şuan 18+5 deyim yanılma olur mu bilmiyorum ama bende yarın gidicem. Tekrar doktora
denizarenmom Tbsra95 dun aksam yuklu bir trendyol sepeti hazirlamistim ve onaylamamistim birseyler eklerim diye iyi ki onaylamamisim 😂 bebek arabasi ve besik almistik sadece bu hafta onlarda unisex zaten
Asyabuse Bende detaylıda birinden biri belki kızdır yanlış görmüşlerdir hep diye bekledim ama yok şekerim ikiside erkek 😂😂😂
denizarenmom Asyabuse cift yumurta mi? genelde cinsiyetleri onlarda ayni oluyormus diye duymustum ne kadar dogru bilemem
Papiiii denizarenmom gideem bayilam bi kenarda @2prensesannesiiii bak sonrada bana korkma diyon kiz🥺😭yine tedirginlesdimben
denizarenmom Esraliiii cok sukur hayir sadece buyuk parcalari almistik bebek arabasi ve besik onlarda unisex urunler
2prensesannesiiii Papiiii ama 11+4 te nasıl net konuşabilmiş ki dr bizimki bile 14+4 te %100 net değil zaten ben 6. Ayda eşyalarını almaya başlayacağım allahın izniyle 🙏🏻
yagizegemom denizarenmom ahahahhh ayy benim olaya dönmüş 1.5 aydır Kızım diye sevdiğim bebeğim erkekmiş bende detaylıda öğrendim 😂😂