srnglcskn D_Banutoklu yarın 32. Haftaya giriş yapacağım hayırlısıyla bebeğimin her şeyi hazır ama benim hiç bişeyim yok hala 😂 haftaya hazırlıcam inşallah
Ftmcgdms D_Banutoklu 32+6 dayım bu hafta yıkama işlerini yaptım ki o bile bitmedi daha eşimde ütüsünü yapıyor anca 34 e yaparım çantayı diye düşünüyorum ☺️
Rumuz123456 D_Banutoklu 32+2deyim yıkanıcakları yıkadım ütüledim yerleştirdim , dün hastane çantasına kıyafetleri koydum diğer şeyler kaldı ay bitsin bir an önce gözümde büyüyo 😅 çok ileriki haftalara bırakmamak lazım bence 🤦🏼♀️
D_Banutoklu srnglcskn Zoru halletmişsiniz kendimizinki en kolayı 🥰 Hayırlısıyla tamamlayalım inşallah süreci zamanında alalım bebişleri kucaklarımıza
Nedime54 29 da hastane çantamızı hazırladık herşeyimiz hazır ve tamam beşiğimizi kurmadık sadece daha zaman var çok heveslenmeyelim diye fotoğraf çekimi için bebeğe ve kendime kıyafet aldım sadece onların gelmesini bekliyorum şu an 31+6 yız
D_Banutoklu Nedime54 Ben de heveslenmeyim zaman daha zor geçer diye taksit taksit yapıyorum da çantamızı hazırlıcam artık ne olur ne olmaz bizimki biraz erken gelecekmiş gibi doğuyor içime son anda iki ayak bi pabuca girmesin dedim☺️ yatağı da 2 haftaya kurarız nasipse sonra bekleme başlar. Biz de 31+4’teyiz
D_Banutoklu Ftmcgdms Oh mis mis güle güle giysin hepsini🥰 Ben dün yaptım yıkama işini bebişin çeyizleri gelir gelmez dayanamadım🤭 Çantamızı da bu hafta içinde hazır etmiş olurum
beyazgull Bende 32 deyim hiç beklemezken bugün nts de sancı çıktı doktor yat dinlen iş yapma dedi erkenden halledin işlerinizi
D_Banutoklu beyazgull Ama hissetmediğiniz bir kasıla mıydı? Dikkat edin o zaman kendinizi yormadan halledin. Bizde de bebiş ilk zamandan beri çok aşağıda durduğu için erken doğum endişesi var doktorun o sebepten bu zamanı bile zor ettim hazırlık için. Endişelenmeyin ama daha dikkatlice sürecinizi tamamlayın inşallah 🥰
D_Banutoklu Rumuz123456 Biz de 31+4teyiz bahsettiğiniz aşamadayız🙈 Hem gözde büyüyor hem de zaman daha çok varmış gibi geliyor 🤭
Rumuz123456 D_Banutoklu evet aslında zaman var ama işte ağırlaştıkça daha da zor gelir şu an bile zor yaptım , hazır dursun bi zarar gelmez heralde