Surprizbebek1 alyakaram ben ortadoğu hastanesine sordum, 12bin dediler. Oradan alacağım sanırım yine de tam emin değilim
Ftmcgdms alyakaram Çukurambar koru dan aldım ama Haziran ayında 11.500 di galiba çok hatırlamıyorum fiyatini
Gulsahponcik Keçiören Medical Park hastanesinden aldım 1 ay oldu daha Prof Dr ikbal kaygusuz hocam 16500₺ doktorumdan çok çok memnunum 🥰
Ftmcgdms alyakaram 10 muayne tüm tahliler ikili üçlü tarama şeker testi bir tek detaylı yoktu şuan ki fiyatını bilmiyorum ama
Efem0619 Surprizbebek1 merhabalar bende paket aldım bugun ortadoğudan bende hande hanımı sectim bugunde muayene oldum cok ilgili bir doktor 🥰
Surprizbebek1 Efem0619 ben henüz paket almadım, önümüzdeki hafta içi randevum var o zaman alacağım inşallah. Ama önceki gidişimde ben de çok memnun kaldım kendisinden 🥰
Yldzhra Efem0619 Benim doktorum hastaneden ayrılınca Esra yanıma geçtim ama duyumlarıma göre hande hoca daha güler yüzlü ve ilgiliymiş Esra hoca biraz soğuk
1humeyra Kvsrsyds Murat hocanın takibindeydim en başından beri geçen ay ayrılmış hastaneden. Gülçin hocaya geçtim ben de
Ebrucukk alyakaram Bende Meltem Antalyalı etlik lokman hekimde 3 yıl önce oğluma doğum yapmıstım daha sonra kendi muayanesini açtı 16 bin tl lokman hekim anlasmalı paket aldım cok memnunum ben doktorumdan 🥰