nazol kızlar merhaba 25 ekimde cerrahpaşa ali beye gidicem acaba bu haftalarda giden varmı yani 21-23 arası diyolar ama bne 25 ekime zor randevu buldum:)
Ozge1008 nazol 20+2 de yani dün girdim. Bebeğin yüzü dönük olmadığı için pazartesi tekrar çağırdı doktor. Hem biraz daha büyümüş olur dedi canım ama yüzü dönük olsaydı her şeyini görebilecekti erken değil bence
Muhammedamine nazol doktorlar en iyi haftanın 22 olduğunu söylüyor canım gelişimi açısından ben 22+3 de girdim
nazol Yelizbck yaa canım inan çevremde herkes bişey diyor kafam karışık yani kimse bilmiyor ama herkes doktor cevremde:)
nazol Reyyan1310 evet direk ultrasyon çekiyormus canım ben sabah 7 de denedim 2 tane vardı birini hemen aldım akşam saat 8 de dene bde
Reyyan1310 nazol zeynep kamil ve orası kaldı şuan gidebileceğim dün sadi konuğa gittim ve randevuları ocak ayına kadar doluymuş
nazol Ozge1008 ayyy çok saol canım gerci benimkide çok utangaç bir bebek cinsiyeti 18 haftada ögrendim oglumun gitmeden çikolata yiyim:)
Enesim Önce ki postlarda okumuştum ali bey net göremeyip ölçümleri yapamıyorsa ileri bi tarihe randevu veriyormuş.
Yelizbck nazol bana şey serilerdi bol bol gelenden çikolata meyve suyu yiyip gelin .. bide yatırdıysan 2 li ve 3lu test sonuçlarını istiyorlar
nazol Bbebek ayyy çok mutlu oldum yaa kafamda deli sorular vardı:) çalışan kadınar için izin almak gitmek cok zor evet şirketim zorluk cıkarmıyor ama izin konusunda yinede geriliyorum
nazol caglademir saol canım ya cerrahpaşaya gitcem o doktorunda randevusu hep dolu 25 ekime buldum sadece