Yenibirii kahvesever__ tavuk dürüm hazirlicam bugün. airfryerde hazirlanmis citir tavuk ve marul roka yesil sogani hardalli sosla lavaşa saricam. Bugün cuma olur öyle seyler😂🤭
sedamom00 kahvesever__ yeşil fasülye yemeği bulgur pilavı yoğurtlu tarhana çorbası meyve yemeye daldım bitirirsem inşallah yapacam 😬😁
holly kahvesever__ sızır lı . Ama evli deil bebeği de yok buraları bilmiyo yoksa kesin o derdim 😄 olalım tabi benim burda hiççççç arkadaşım yok hiç sevilmezmişim öyle duymuştum bi ara 😂💕
sedamom00 kahvesever__ napıyım kız anamla görüntülü konuşmaya da dalmışım koçiş geldiğin de belim ağrıyordu yerimden kalkamadım yetiştiremedim anca pişiyor derim 😁😁😁
Mello29 kahvesever__ bugün biz de Nohutlu mantı var esim nevsehirli onlardan ögrendim normal yogurtlu mantının üzerine nohut yemegi koyuyorlar başta bi saçma geliyor ama yiyince alısıyorsun
holly kahvesever__ burdan biri öyle demişti bana seni kimse sevmiyo hiç arkadaşın yok die 😂😂Allah bağışlasın evladınızı. Ooo yurt dışı en sevdiğim 😄
BurcumEmrem Allah rızası için bir şey söyleyin ben kusmaktan bulantdan bisey yiyemiyorum napacagm nasıl geçecek bırakın yemek yapmayı mutfağn önünden geçsem çıkarıyorum