Sinem94 Bebekliannee öyle mi kese yuvarlak olunca kız mi oluyor ? oğlumda sabah bulantilsri oluyodu bu gebeliğimde de hatta daha fazla oluyor
Zehradmrci Sinem94 ben buna inanmıyorum kizlar kese sekliyle cinsiyet cok alakasiz bence ben bi tahminciye 6 haftalik kesemi attim kız dedi 8 haftalik attim erkek dedi😂😂
Nilosfirarda19 Sinem94 ben de bugün 9+5 im 🥰 aynı ilerliyoruz. Ben erkeğe benzettim sizin bebişinizi💐
Mavikalem Sinem94 Cinsiyet için erken değil çok erken bu kadar acele etmeye gerek yok. Şimdi bazı kisiler kız diyecek bazı kişiler erkek diyecek ne olacak ?
Betul11 Mavikalem insan heves edip soruyor neden böyle tepki veriyorsunuz bazıları kese şekline göre biliyorlar
Mavikalem Betul11 Kese şekli kesin yanıt vermez yanılma çok olur. Öyle olsa bebek cinsel organı oluşmadan 6 haftada söylerdi doktorlar. Önce bebeğin sağlıklı mı ona bak cinsiyet mi önemli sağlık mı ?
Gunay_14_18 Betul11 Ayni haftadayi) Bende Ikiz Erkekler)) simdi ne bilmiyorum ama Kizim olmasini cok istiyorum🙏🏻😍
Yigitefemom Benimde 3 yaşında bir oğlum var ve 9 haftalığım çok aynı özelliklerde kişi varmış toplastik buraya hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza evlatlarımızı benim de çok yoğun miğde bulantım var oğlumda tam tersi hiç birşeyim yoktu bende kız hissediyorum sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Sinem94 Yigitefemom ne guzel ekim ayı çok kişiye uğurlu gelmiş 🥰 evet önemli olan sağlıklı doğmalari 🙏 bulantilariniz kısa zamanda geçer umarım benim sabahları oluyor sadece çok zorlamnmiyorum o yüzden
Nilosfirarda19 Sinem94 evet benimki sanırım prenses doktorumuz benzetti ama çok erken dedi ablasıyla çok benziyor zaten duruşu şekli kafa yapısı, belki size de bir paşa gelir,gönlünüzdeki olur umarım 🥰🤲🏻
Sinem94 Nilosfirarda19 ne güzel iki prensesiniz olur 😇 önce sağlıklı olması en büyük duam 🙏 bir kızım olsun çok isterim ama hep erkek hissediyorum
Zehradmrci Nilosfirarda19 var mı ultrason fotosu sizinkinin doktor maşallah ne kadar erken tahmin etmiş ama bazı doktorlar gerçekten kesin tespit ediyor erken haftalarda 😌
Nilosfirarda19 Sinem94 erkek evladıda tatmak isterdim ama kız kardeş fikri çok hoşuma gidiyor hep kız kardeşim olsun bana destek arkadaş olsun isterdim, Rabbim her ne verirse bir bildiği vardır, sağlıklı hayırlı olsun yeter hepimiz adına ❤️💐
Sinem94 Zehradmrci doğru mu yanlış mı bilmiyoruzki öyle bi bilgi dolanıyor formda bize çoğunluk erkek diyor bakalım hayırlısı ☺️☺️