Ahuum zumzum bilmiyorum ama , papatya rezene , falan en yüksek söktürücü özelliği olan çaylar. Ben içmeye korkarım ..
Tatli1dunya zumzum Ben ahududu yaprağı çayı içiyorum dr umda adaçayı demişti ilk gebeligimde onu içtim.
merveaslannn zumzum son haftalarda adaçayını ve ahududu çayının içilmesi gerektiğini çok duydum ama henüz ben başlamadım daha erken diye. Bol bol pilates yapın hurma yiyin :)
zumzum Ahuum doğrudur, bilmediğimden soruyorum.😵💫 biraz araştırdım aradığım tam bilgiyi bulmaadım açıkcası. Belki bilenler vardır. 🤔
Ahuum zumzum bana hareketler daha mantıklı geliyor. İçme bence ya . Doğuma hazırlayan egzersizleri yap
Meyra41 Beyza038 hamilelikte bitki caylari tehlikeli heleki adet sokturucu ozellige sahip.olan papatya çayi icmeyin lütfen.
Ahuum Beyza038 zaten anlamıyorum bitane daha vardı detox suyu diye ölüyordu. Doktor normal çayı bile sadece açık şekilde 1 tane önerirken ödem attırıcı çayları içme ısrarınız neden .. devam edin içmeye ne diyim
zumzum merveaslannn pilatesi 3 günde 1 yapıyorum. Her gün yapıyım o zaman. 🥹 hurmada 5 tane yiyorum günde. 🤰🏼
merveaslannn zumzum evet her gün yapmaya çalışın bir de imkanınız varsa en az 1 saat yürüyüş yapin Normal doğum icin bol hareket diyor doktorum 🥰
91mer Sabah akşam 1 yemek kaşığı çörek otu yağı içimiz Sancı gelmesini kolaylaştırıyor ve suni sancıya gerek kalmıyor ( ablamın dr önermiş ve 11 tame hurma günde
zumzum merveaslannn belim yürüyüce direk ağrıyıveriyo, çok fazla çatı ağrım var ama bende farkındayım yürüyüş çok önemi.🥲🥲
Beyza038 Ahuum bende şu tepkinizi anlamadım sadece sordum bu güne kadar duymamıştım sağolun güzel bir tepkiyle cevap verdiğiniz icin…
asetonluoje Doktorum Melisa papatya ve ıhlamur çayını öneriyor günde 1 bardak ama siz yine kendi doktorunuza sorun