Belinayy07 Babyy07 daha doğurmadım ama hamileliğimin başından beri fatma hanımla ilerliyoruz çok tatlı bi kadın yani sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorum içimi çok rahatlatıyor kendinizi rahat hissedebileceğiniz bi doktor bence 😄
NurrrH Babyy07 cuma günü normal doğum yaptım. Kendisine gebelik başından beri takipliyim zaten. Çok memnun kaldım. Hem hastaneden hem Fatma hanımdan
Babyy07 Belinayy07 teşekkür ederim,randevu almamiz gerekiyor galiba önceden randevusuz almiyomus bildiğim. Fatih beyde oraya gittigimizde ordan aliyoduk biz .
Belinayy07 Babyy07 bazen günleri dolu olduğunda almıyorlar ama randevusuz da gidebilirsin alıyorlar yani 😄kim boşsa ona göndermeye çalışıyolar ondan öyle demişlerdir
Babyy07 NurrrH çoğu insanda kadın doktorlar ilgilenmiyo psikolojisi var bide , çok ugrastiriyo fln gibi mesela erkek doktorla başladım ama doktorum hastane degistirdi şuan başka erkek doktora gecmeyede cekiniyorum az bi zaman kaldı dogumumada kararsizim.
Patilimom NurrrH bnde normal istyrm ama sezeryan dedi çatıda kemik varmis zorlanmış buna biraz moralim bozuldu son dakikada doktor değiştirmek istemiyorum açıkçası çok kararsızım