hasretygt 3 trimesterde ne bekliyor bilmiyorum sizde şikayetler ne annişler ben idrara çok çıkıyorum miydem çok yanıyor artık teklemeleri daha güçlü maşallah 😌😚
Likayolcusu hasretygt ayy çok güzel maşallah size bizde daha 1. Trimesterı bitiremedik 😃 bakalım sağlıkla gelsinler
Prenses34_annesi hasretygt 3. Dönemden bildiriyorum tuvaletim yolunu gözüm kapalı bulurum o derece prof oldu iştah tavan bende uyku çok oluyor yatsam kalkamam otursam rahat edemem karnım olmuş boks torbası aheyy🤣🤣 mide yanması daha çok şey var sığmıyor 🤣
Nisa04 hasretygt en büyük sikayetim sabah başlayıp uyuyana kadar devam eden alttan hissettiğini şiddetli bıçak saplantisina benzer ağrı 🤦♀️artık o kadar şiddetli ki nefesimi kesiyor.ha bide ishal var bel ağrısını hiç söylemek bile istemiyorum🤗
Eldgrn Likayolcusu geçmiş olsun 🤣🤣 gümbür gümbür geldi üçüncü sıramıştır bize de mide bulantısıyla hiç mide bulantısı yaşamayan insandım ben başından beri baş ağrısı kaburga ağrısı yatakta dönememe yatak başından destek alıp dönüyorum 🤣🤣 dakika bir göldür Bizim daha böyle
hasretygt Meliyyke Likayolcusu zaman çabuk geçiyor bacım ben bile inanmıyorum 27 haftalık ne zaman olduk
Likayolcusu Eldgrn ayy benimde ilk gebeliğimde son ay da his etmiştim hamile olduğumu bunda öldüm resmen mide bulantıları baş dönmesi uykusuzluk ne yapıcam bilmiyorum sonuna kadar 😬😬😬
usenmedimyaptimbirvelet Nisa04 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Kaç haftalık hamilesiniz ishal bel ağrısı beni mahvediyor kaç gündür çekiyorum yaa korkmaya başladım
Eldgrn Likayolcusu a o baş dönmesi bende de başladı mide bulantısı baş dönmesi aslında bir sürü şey var da akla gelmiyor o yaşanılan şey o an yaşıyorsun sürekli ama işte gene sürüsüne bereket maşallahı var
Nisa04 usenmedimyaptimbirvelet 27 haftalık artık karnımdaki sancı ishalden mi yoksa sancidan mi ayirtedemiyorum.istahimda kesildi 🙈
Nurr_22_22 hasretygt 3 un baslarindayiz tuvalette uyumaya alıştım artık iştahım ilk ayalrs göre kapandı fazla yemeklere abanmiyorum belimde ağrı başladı yavaştan ve hareketleri durmadan hissediyorum 😁
Bernnnaaaa hasretygt hoşgeldiniz inşallah hoş bulursunuz çünkü ben bulamadım 😅 ağrılar arttı yatakta sağdan sola dönemiyorum uyku ne onu zaten unuttum her sabah istifra ediyorum bel bacak vajina ağrıları hatta bu sabah artık kendim hiçbirşey yapamıyorum diye ağladım eşime 😅 herşeyi çekmeye razıyım yeterli sağlıklı olsun ama zor bir döneme giriş yaptınız rabbim yardımcınız olsun sağ salim hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı 💕
1erkekkannesiiii hasretygt Hoş geldin bacım 🌸 Mide yanması, sürekli açlık, hareket edememe, nefes darlığı ve bacak şişliği online 😂 Bi de zaman azaldıkça doğum nasıl olacak endişesi heyecanı 🥹🥹 Allahım sağlıkla mutlulukla kucağımıza versin yavrularımızıı
Serifecetindas Uygulamaya göre 4. Trimester 😂 Mide yanması için doktorunuzdan ilaç isteyin ben kullanmadım çok pişmanım Uykusuz geceler geçirdim son dönemlerde mide yanması yüzünden
Serifecetindas yinehamile kaçıncı hafta kaçıncı gün nasıl doğum yaptınız 2cm açılma var ama gelmeye niyeti yok
yinehamile Serifecetindas 41+1 de doğurdum, normal başladı, sonra suni sancı ile devam etti,en son sezeryanla doğurdum. İnşallah gönlüne göre, bebeğin ile sağlıcakla kavuşacağın bir doğum şeklin olur
usenmedimyaptimbirvelet Nisa04 al benden de o kadar bende 27 haftalık hamileyim sancı var ve iştah gitti bi anda🥲ishalde yapar zaten ağrı