duygukrd Papiiii bende aynı şekil bir bütün halinde verdiler minicik bir parmak kadar gömdük ☹️o boşluğu doldurmazsam nefes alamayacak gibiyim rabbim hayırlısını versin yine de
Papiiii duygukrd oyle soyleme kismet degilmis.Bir parmak birde sende bende elim kadardi iki avucumun ici kadar neyse konusmayalim bunlari oncelikle pozitiv dusunki pozitiv gelsin hersey karamsar olma
duygukrd Aysenur222 rahim açılmam varmış ağrıyla özele gittim ultrasondan baktı kocamam bebek düşmez iyi dedi akşam oldu kan pıhtısı geldi acile gittik düşük olmuş doktor ihmaline bağlıyorum önlem alınabilirdi
Aysenur222 duygukrd aynen öle canım bende ikizlerimi doktor yüzünden düşürdüm allah bildiği gbi yapsın doktorum diye gezinen gevşek dolu
cemreee__ duygukrd inan bilmiyorum canım benim betam 2600 lerdeydi kirtaj oldum somra yavaş yavaş düştü
Emineo98 arirangg ekimde kürtaj oldum bende ilk adetimden sonra denedim ve bekliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucamıza alalm
duygukrd Emineo98 bende 21 ekimde düşük yaşadım kürtaja alındım bakalım regılım da 5 gün oldu biteli hala pozitif çıkması kafamı karıştırdı yumurtlamayı bekliyorum
Czn2105 duygukrd ben soğan kürü kullanmıştım martta da nisanda da olmam gereken adet dönemlermde oldum o yüzden yumurtlama dönemimde karışmamıştı. 28-29günde bir adet oluyorum. 14. Günde yumurtlamam oluyor şaşmaz 😊