Benvebebegim Eylulmom Eylulmom avcılara yakın mı bilmiyorum çünkü buraların yabancısıyım. Medistanbul hastanesinde halise yollı var. İnstagramdan bakabilirsin full vajinal doğum öneriyor. Çok gideni var. Bir bak istersen. Fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar anladığım kadarıyla parayı hallederşz felan diyordu instagramında ki bir takipçisine
Minislerinannesiiiii Eylulmom avcılara çok yakın değil ama Bayrampaşa da Rami hastanesi var orada nehir bayram var benim bildiğim instagramdan bakın isterseniz
Ebrusan Avcılar değil ama fulyada Dr. Yusuf Olgaç tavsiye ederim. 32.haftadayım doktorumdan çok memnunum
Ebrusan Eylulmom muayene ücreti 1000 tl Doğumda 18 bin alıyor. Tabi bütçenizi bilmiyorum ama sonuna kadar vajinal doğum destekçisi. Kordon dolanmış, bebek kakasını yapmış falan gibi şeylerde bile risk olmadığı sürece sezaryene almıyor
Ebrusan Eylulmom benim ilk gebeliğim ama doktorumu üç yıldır tanıyorum. Spor hocamla beraber çalışıyorlar. Her doğumda anne bebek dostu oldukları için sonuna kadar güveniyorum
Eylulmom Benvebebegim ay ben onu biliyorum ilk hamileliğimde videolarını izliyordum sürekli o doktor bana aşırı itici geliyor yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim
Eylulmom Ebrusan bebek kakasını yapıp yeyince solunum yetersizliği oluyor benim kızım kakasını yediği için nefes alması sıkıntıydı solunum yetersizliği oldu yoğun bakıma aldılar çocuğun kakasını yapması çok riskli