Yldzdlk Merhaba hanımlar normal doğum yapanlar dikişleriniz kaçıncı hafta da düştü iyileşme süreciniz nasıl oldu bende normal doğum yaptım bugün 10 günüm hala dikişlerim düşmedi
Neslisahhh Yldzdlk ay benim de 10 gün oldu dikislerim düşmedi daha. Bir de hemoroid agrisi başladı şimdi. Oturamıyorum. Ne zaman geçecek acaba diye ben de çok merak ediyorum
sultan96 Yldzdlk Benimde 7 gün oldu iyileşmedi doktorum ılık suyla yıka kuru tut dedi kurutma makinesiyle kurutunca daha çabuk iyileşir dediler öyle yapıyorum
Yldzdlk Likayolcusu benim hala ağrılarım var üstüne bide hemoroid oluşmuş bende ikisinin ağrısını bir cekiyorum 20 günde dikisleriniZ kendiliğinden mi düştü
06uysal Yldzdlk benimde senin gibi hem dikiş hem hemoroid vardı. Zor oturuyordum. İç diş dikiş sayısı çok.fazlaydi hergun tentürdiyot ile pasuman yaptık 6 haftayı buldu dikişlerin iyileşmesi. Kendiliğinden kurudukca düştü
Yagmur981 Benim dikişlerim düşmedi yani ip falan görmedim hiç ama 10. Gün baya iyilesmisti 20. Gun tamamen geçti ağrıları falan
Yldzdlk Yagmur981 dikiş yerlerim iyi iyileşmiş hala agrilarim var ama dikişlerim düşmemiş hem iç dikişlerim var hemde dış biraz zor geçti doğumum
SutlacimiYedimmiBen Yldzdlk evet oluyordu bu cok normal ama benim 5.günden sonra hic ağrım sizim olmadi
MSultann Yldzdlk Been bende var bugun 11 gün olacak sanki agrı artıyor. 2 gündür kanama sıfır yok ama sızı var ön tarafa dogru idrar yaparken felan özellikle baskı gibi sızı var
Yagmur981 Yldzdlk eriyen dikiş yapmış olabilirler benimki öyleydi ip falan yoktu kendi kendine eridi gitti
Yldzdlk Neslisahhh ay hiç sormayın şuan bende sizin gibi hemoroid ağrısı çekiyorum yürürken o çok rahatsız ediyor Allah yardımcımız olsun gerçekten
Yldzdlk MSultann bende hala kanama devam ediyor ağrı sızı da var üstüne bide hemoroid eklendi sağolsun annem bize bakıyor
Yldzdlk sultan96 iki kere denedim bende hemen kurutmadan sonra kanamam başlıyor artk sadece peçeteyle yapiyom