ayseeray1 Merhaba,yengem 3 aylık evli,çikolata kisti var ama tüpleri açık,hamile kalmak istiyor, kalabilir mi hamile,hamile kalmak icin ne yapmalı
Dmrbs18 ayseeray1 kalabilir benimde vardı sonradan noldu bilmiyorum kayboldu herhalde şuan 30+5 haftalığım
ayseeray1 slmcnm2503 şimdi 8 cm olduğu için doktor 6 ay ilaç tedavisi uygulamak istemiş, küçülür belki diye,şimdilik bebek fikrine ara vermişler..
slmcnm2503 ayseeray1 cok gecmis olsun gebelikte kuculdu benimkiside dogum yaptim tekrar buyumeye baslamis hap kullaniyorum bende insallah kisa zamanda guzel haberlerle ❤️
Seter 8 cm kistim vardi evlendim ilk ay tek korunmasız gecede hamile kaldım şu anda ikinci bebeğimi bekliyorum nasipse
ayseeray1 Seter Onunda cm doktor ilaçla kucultelim once demiş, onlarda küçülmesini bekleyeceklermis bebek için..
Neva22 Asliormanci Benimki erimedi hala 7 cm 19 haftalık hamileyim ileriki haftalarda sorun olurmu onu merak ettim
Zuzucum 2 tane yumurtalıklarımı saran çikolata kistlerim vardı biri 11 diğeri 8 cm ve tüplerimden biri kapalıydı . 1 yıl denedim olmadı doktora gittiğimde öğrendim. hsg işlemi yaptım ve ilk ay hamile kaldım . Birde bir ay düzenli soğan suyu içtim . Tabiki ikisinden birinin etkisi olduğu düşünüyorum çünkü 1 yıl olmamıştı. Alternatif tıpa inanıyorum ama yinede soğan suyunun bu kadar mucizevi olacağına inanmadığım için hsg etkisi diyorum. Ve gittiğim doktorlar alanında uzman isim yapmış iyi doktorlardı bana normal yolla hamile kalmamın çok zor olacağını söylediler 6 ay daha dememi sonra tüp bebek için acele etmemi önermişlerdi çünkü kistler yumurtalığıma zarar verebilirmiş. ca 125 değerim (yumurtalık kanseri) yüksek çıkmıştı kistler büyük olunca bu değer yüksek çıkabiliyormuş. Ama yinede dönüşme ihtimali varmış yaşımın genç olmasından ve hiç çocuk sahibi olmamandan dolayı riskliydi benim için. Şuan 33 haftalık kızımla yazıyorum bunları umudunuzu kaybetmeyin 😊
ayseeray1 Zuzucum Yaa maşallah Allah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah, tesekkur ederim🌺