06uysal doğumum baslamaması rağmen yatış verildi. 2 gece yattım sonra sezaryene alındım. İlk doğumum göğsüm sıkışıyor diye acile gittim sancı çıkmadı açıklık 3 cm yürü gel dediler eve gittim eşyalarımı hazırladım dus aldim yürüdüm gittim hâla ayni 2 saat daha yürü dediler yürüdüm gittim 5 cm artık yatış veriyorum dedi sevindim biryandan. Neyse yattım sancılarım düzensizdi sonra git gel alttan muayane sancılarim artti ama açılma hâlâ aynı. Doktor sancıların cok güzel bebegi strese sokmak istemiyorum müdahale etmeyecegim dedi. Neyse baktilar 7 cm ben tabi seviniyorum. Daha orta yaşlarda birisi geldi baktı mesanen dolu rahmine ulaşamıyorum dedi sonda takıp 2 eldiven dolusu idrar boşalttı ve ne duyayim açıklık 4 cm sok oldum. Yani o kadar insanin acildekide dahil olmak üzere yanlış bakmasi sonucu cok cektim üstüne bide sezaryene alındım. Imza atip çıkmak istedim bu kadar islemden sonra nasıl gonderelim dediler. Isinin ehli kimse yok hepsi genç yeni tecrübesiz yani sans eseri doğurursan doğurursun orda yoksa zor. O bakan kisi kendi ağzıyla söyledi yanlış olcmusler bakamamslar mesane dolu olduğu için diye. Benim ne sancım vardi nede yatmam gerekecek kadar açıklığım. Tabi bunları o an yaşarken anlayamiyorsun bide ilk dogumun
Temizlik anlamında da anlatıldığı gibi değil.
Sancı odaları tek kisilik 2 gun esim kaldi yanımda
Jakuzi odasina alındım açılma olsun diye1 saat durdum
Dus aldım 2 sefer