Aleynaerayy22 Ne yapabilirim kızlar kek yapıcam yarın misafirlerim gelicek pratik biseyler yapmak istiyorum kek sigara böreği tuzlu kurabiye yeterli olurmu sizce ?
Summerwine Aleynaerayy22 3 malzemeli un kurabiyesi var canım çok pratik onu da yapabilirsin,kek olacakmış,sigara böreği ve bir salata çeşidi yeterli olur
busraninprofili Aleynaerayy22 bence yanina bi makarna salatasi ya da patates salatasi da yapabilirsin
cansualisa Aleynaerayy22 ben genelde patatesli tart yapıyorum yanına mahlepli kurabiye alıyorum cheskekkk alıyorum 😀😀 meşhur a 101 böreklerimm oluyor standart ben öyle şeyleri pek yapmayı sevmiyorum yemek yapmayı seviyorum 😀
Aleynaerayy22 cansualisa a101 den bende börek alcaktım geçende korktum birde güzel olmaz diye bende deneyeyim bir ara 🤣
2022bebeki Aleynaerayy22 Bir salata çeşidi ister burasi. Mercimek köftesi, yoğurtlu patates salatası,makarna salatasi tarzi bir şey 👌
Aaaysee Aleynaerayy22 tavuk salatası çook güzel oluyor malzemesi de bol olunca herkes beğeniyor da onu da yaparsan yeter bence
Armess_loya Aleynaerayy22 salata türü yapın.. Kısır olabilir Makarna salatası Tavuklu arpa şehriyeli veya Borcamda kumpir, bunlardan birini yapabilirsiniz…