Ceylincim Dikişsiz normal doğum yapan var mı aramızda kızlar hep hayalim ya ve korkulu rüyam kesi dikiş 😭
Mslm Ceylincim yapanları okumuştum ama ben de baya yırtılma oldu ilk çocuğuma burda kesi atmıyorlar doğumda iki gün önce ikinci doğumumu yaptım bunda sadece 3 cm yırtılmış
Ekka Ceylincim perine masajı, yürüyüş, egzersiz, pilates gibi şeyleri düzenli yaparsan dikişsiz doğumun olabilir diğer türlü korkmak çözüm değil 😁
isimyazmakzorunlumu Ceylincim ben henüz doğurmadım ama buradan okuduğum kadarıyla son güne kadar her gün yürüyüş, perine masajı, pilates dikişsiz doğuma yardımcı oluyormuş
Nimetkayseri1438 Ceylincim bebisin büyüklüğüne senin derinin esnekligine de göre değişiyor cnm o . İlk oğlumda 4 dikiş vardi 3650 doğmuştu ama inan keserlerkende dikerlerkende hiç bisey hissetmiyorsun. Kızımda 1 cm çatlama vardi dikiş bile gerek duymadığın ama kızım 3 kilo doğdu 36 haftalik dogdu
babygst Ablamın 2. Kızı dikişsiz olmuş 20 Dk da doğmuş nazar değmesin diye diğer kadınların yanında tökezleyerek yürüyorum demişti 🤭 İlk doğumunda dikiş olmuş ama 2. Çok rahatmış ablam pilates falan bilmez kilo olarak zayıf yapısı var ama
Nazendehanim Ceylincim perine masajı ve egzersize başladım ben gorucez bakalim faydasini egzersize basladigim gun catlaklarim oldu ama su an tek derdim dogum rahatligi :)