Gamzeygc Annelik tedirginligiyle 😅 bebegim ultrason da her hafta plasentanin dibinde hic yerini degistirmiyor istisnasiz 🤔 Oldugu yerde hareketli ama yer konum hep ayni plasentama sariliyor bildiginiz doktorum denk geliyodur diyor ama var mi yasayan ?
Sevvl Gamzeygc benim kızların biri de yüzünü plesentaya yaslıyor her seferinde o yüzden yüzünü göremiyoruz hiç
Esraliiii Gamzeygc ya plesenta mı sarılıyor benimki de Sag kasıgımda bir yere giriyor Dr sadece eli ayagını oynatıyor dedi 😂
zu98yb Gamzeygc ben 30 haftaligim oğlumun yüzünü ilk defa son kontrolde gördük. Yüzünü hep plasentaya yasliyor ve yüzünü goremiyorduk. 30 hafta boyunca her muayenede bu boyleydi. En son muayenede artık yuzunu değil kafasinin arkasini yaslamış yastık gibi o zaman görebildik 😁 tamamen keyf duskunlugunden 😁
Gamzeygc Sevvl benimki de öyle kafasini gömüyor her hafta kontrolüm var her hafta ayni elini kolunu oynatiyor ama yer degismiyor 😅 demmek ki yanliz degilim tesekkür ederim 🌸
Gamzeygc Esraliiii evet bildiginiz sariliyor ama her hafta istisnasiz 🤷🏻♀️hic degisik bir yer de görmedim
Esraliiii Gamzeygc bende 22+4 görürsünüz ama bol tatlı vs yiyip gidin tok gidin değiştiririr pozisyon
Melekg Bizim hanım kızda çok keyfine düşkün çıktı sırtüstü yatmış bacak bacak üstüne atmış ağız açıp kapatıyordu. Eşimde dio aynı anası bnde telefon elimde koltukta öyle yatıyorum 😬😬
Gamzeygc Melekg yaa evet benimki de bacaklarini bagdas kuruyor 😅 eli de hep plesantam da sarilir gibi uzatiyor 🥰 Saglikla kavusalim insaAllah..
Gamzeygc Karelinannesi yaa benim ki her hafta renkli de bakip veriyor doktorum yani diyorum biraz asagi yukari falan degil haftalardir ayni yerde iyi cok sükür sevindim yanliz degiliz 😅
Gamzeygc zu98yb masaAllah az kalmis kavusmaniza saglikla kavusun insaAllah.. 🥰 Yaa demek ki benim ogluma has birsey degil zaten ultrason acinca kafasini iyice gömüyor ama Allahdan yüzünü yakalayabiliyor doktor 😅
zu98yb Gamzeygc yok yok tamamen keyften yani sıkmayın canınızı allah sağ sağlim kucağınıza almayi nasip etsin ☺