Meryyil Merhaba arkadaşlar ,gebelik için şeker yükleme testi yaptırdınız mi ,yaptirdiysaniz ne kadara yaptırdınız ,bı kaç hastaneyi aradım telefonla fiyat bilgisi paylasamiyoruz diyolar.
120720 Meryyil Şu an zam gelmiş olabilir ama ben yaptıralı 2 ay oldu muayene ücretine falan zam gelmişti gecen ay :)
Meryyil 120720 Doğrudur zaten sürekli herşeye zam geliyor bende Ocak sa yaptıricam çifte zamlı olur ;)
Meryyil Remziye2121 Burda sadece açlık kan şekeri ve tokluk kan şekerine bakılıyormuş,gebelik şeker yüklemesi yapılıyormuş bugün tekrar gittim sordum , İstanbul’dayim bu arada
Remziye2121 Meryyil orda faklı olabilir ben denizlideyim .bende özele gidiyorum dokturum istedi sağlık ocağında yaptira bilirsin dedi boşuna para vermemiş olsun gibisinden bende sağlık ocağında yaptırdım sunuclari ona gösterdim .bir tek o değil dokturumun gerek gördüğü bütün tahlilleri sağlık ocağında yaptırıp sunuc lari bana getirme mi söyledi bende öyle yaptım sadece muane parası verdim her gittiğimde cnm
Gulo0106 İstanbul Esenler Avicenna Hastanesi’nde yaptırmıştım 100 liraydı şu an 35 haftalık hamileyim kaçıncı haftada yapıldı hatırlayamadım
hilalmami Meryyil bende öyle sanıyodum henüz yaptırmadım 19 unda muayene randevum o gün yapılıcak büyük ihtimal