hemsireacemianne İstanbul da ki Medipol hastaneleri doğumdan sonra doğum çantası veriyormu ? Bez ıslak mendil vs oluyir ya içinde bir kaç özel hastane veriyormuş
Tuntun hemsireacemianne çanta falan vermediler sadece hastane çıkışı verdiler bebek için onlar da bayağı küçüktü
Nazendehanim hemsireacemianne hiç duymadım valla ilk nst ye girdiğimde bir bez 20 Gr Bepanthol ve jelatinde Dalin Bebek yağı vermişlerdi pek sevinmistim 😂
Semanurk hemsireacemianne megada doğurmuştum vermediler. 3 senede sefaköy medipolde çalıştım hiç verildiğini duymadım. Sadece nst sırasında krem vs veriliyor
hemsireacemianne Yaa normalde baya hastane çıkışı bez ıslak mendil canta vs veriliyor . Adı duyulmayan özeller bile veriyor garipsedim biraz
Kubra-2363 Valla özellikle yılbaşından sonra 15 bine kadar çıkacakmış doğumları bu kadar ücrete bişiler vermeliler gerçekten tuhaf
ssalihaemin hemsireacemianne ben ilk defa sizden duyuyorum özel hastanelerin böyle birşey yaptığını ama belediye jetlerde doğumdan sonra doğum belgesi ile beraber gidip verdiğinizde bayağı şeyler veriyorlar
hemsireacemianne ssalihaemin yaa gerçekten mi ☺️ özel hastanelerin genelinde var aslında bu ☺️ AA her belediye yapıyor mu bende bunu sizden duyuyorum şuan . Aile yardım paketlerini biliyordum ama onlar duru mm i iyi olmayanlar için saniyordum
ssalihaemin hemsireacemianne belediyelerin her çocuğa verdiğini bizzat görümcemde gördüm 2 çocuğu var ikisinde de aldı ama her belediye yapıyor mu ondan emin değilim Ankara’da veriyorlar 🥰