Flz-cner98 Merhaba kızlar 35+4 hamileyim sezeryan olucam ve ameliyat için tahliller yapıldı. Bunlardan anlayan var mı kan değerim falan kaç çıkmış bi sorun var mı diye
mervebeklevic Flz-cner98 canım kan ilacı kullandın mı hic ona rağmen mi düsük çıktı öğrenmek için soruyorum birde 35 hafta erken değil mi neden desrryan
Flz-cner98 Sezeryanı etkileyecek kötü bir sonuç çıkmamış dimi kızlar 1 gün fazla duramıcam çünkü ertelensin istemiyorum
Ozlemmisss Flz-cner98 3 değerin farklı çıkmış onlar da pembe olanlar zaten aralığın altında üstünde oluyor. Nete yaz kısaltmalarını cıkar hemen
Esraliiii Flz-cner98 değiştirsin Dr kullan mutlaka dogum sonrası da önemli kansız kalırsınız kaşık olan var toz olan var söyleyin Dr a
91mer Kansızlık varsa 4 yemek kaşığı üzüm pekmezi Yarım limon sıkım Biraz sulandırın Sabahları kahvaltıdan 2 saat önce tüketin - Limon ile pekmezin kana karışması gerçekleşir 1 hafya yapın
Ekka 91mer portakalada olur mandalina da. C vitamini olsun yeter bende böyle yapıyorum sma yemeklerden 2 saat önce olması önemli. Ya da gece uzun bi süre bişey yemeyip yatmadan önce içmek lazım