Tugceisil Nrtnnn inşallah 🙏🏻 Bizde 6+4 ☺️ Hafta sonu kalp atışını duymaya gidicez inşallah ilk gebelik çok heyecanlı 💕
Nrtnnn Tugceisil merhaba canım ay inş hadi bakalım allah sevindirici güzel haberlerle dönmenizi nasip etsin sizinde💓 çok şükür biz bugün gördük bebeğimizi ve kalp atışını Allah’a sonsuz şükür
Sedahatun Masalannnnnesi ben 4+5’te evde yaptığım testle fark ettim, ultrasonda minik bi kese göründü. Kan testine gerek duyulmadı
Melikecoban Kızlar biz 6 hafta 4 günlükken kalp atışını duyduk doktorum 1 ay sonra kontrole gel dedi bana çok uzun bi süre gibi geliyor siz nekadar sonra görceksiniz kalp atışından sonra
Berkaytuana Melikecoban canım ben de dün kalp atışını dinledim 7+1 iz doktorum kasimin 10 una verdi randevu
Tugceisil Turkan90 evet canım bende bir süre idrak edememiştim ama döllenmeye göre hesaplanmıyor hafta son adet gününün ilk gününe göre 💕
Tugceisil Turkan90 yok ama inan öyle olsun isterdim çok iyi olmuş bebeğinizle birlikte süper bir aile olun inşallah 😘
zerhra Merhaba kizlar 5+1 iz cok bekledim ama sonunda Allahim nasib etdi yarin dokdora kontrole gidicem kalp atisini duya bilirmiyim sizce yoksa erkenmi
Tugceisil Nrtnnn oyy maşallah hep atsın o can kalpler yarın sabah bende duyayım bir içim rahatlasın 😘
Nrtnnn Arzuun canım biz bugün kalp atışımı Allah’a bin şükür rabbim darısı sizle tüm bekleyenlerin başına inş🙏🏻☺️
Nrtnnn BeyzZaA canım benim merhaba Allah’a şükür miniğimizi de gördük kalp atışını da duyduk Allah’a sonsuz şükür. Rabbim darısı tüm dileyenlerin başına inş 🙏🏻💓