Arzuun Fatmamdk en son ne zaman gittin canım kaç gün önce o zaman ne kadardı şimdi ne kadar keseyi ve kalp atışını duydun mu
Mrtgn Fatmamdk gün olarak ultrasonda manuel ölçüm yapıyorlar ya dr güne takılma +- 5 gün değişebilir dedi inşallah düzelir sen olumlu düşün duanı da eksik etme 🙏🏻 Bizlerde duacınız inşallah hayırlı ise sağlıklı ise tutunmasını nasip etsin 🙏🏻💕
Elcnn Fatmamdk doktor ne dedi canım peki hemen psikolojik olarak çökertme kendini , bir daha ne zaman gideceksin
Fatmamdk Arzuun gecen hafta çarşamba öğrenmiştim 5+5 demişti bu hafta cumaya kalp atışı için randevu vermişti ama dün lekelenme olunca gittim detaylı ultrason da farketti gelişmediğini
Fatmamdk Elcnn Gelişmemiş bebek hazırla kendini dedi bugün için gel kan testlerini yapalım olumlu bi yön olmazsa alıcaz dedi 😞
Merveangel Kizlar bende 5+2 günlük hamileyim pazartesi beta 1089 cikmisti 2 gün gecikme sonrası Ama dünden beri ara ara ağrım var normal mi sizinde agriyormu doktora pazartesi gidicektim kese ozaman ancak görünür diye haziranda düşük yaptim degerlerim ilermedi korkuyorum o yüzden
Mrtgn Merveangel hayırlı olsun canım Allah kucağına alamak nasip etsin ağrışar normal daha önce düşük olduğundan dr ilaç vermiştir sana zaten kırmızı kanama olursa endişelenmek gerekli
Arzuun @F Fatmamdk atmamdk#2352649 dualarımız seninle canın Rabbim yardımcın olsun inşallah düzelir Allahım gonlundekini hayırlı eylesin canım
Mrtgn Fatmamdk Allah yine nasip eder bak biz ne desek şu an boş şuan ama sakın isyan edip olumsuz şeyler söyleme sağlıksızmış demekki belki bu yük sana daha ağır gelebilirdi herzaman herşeyin hayırlısını diliyoruz mutlaka vardır bir nedeni Allah yıne nasip eder inşallah 🙏🏻
songul123 Fatmamdk çok geçmiş olsun kuzum rabbim bir daha yaşatmasin ben 3 kere bebeğimi kaybettim çok ağır çok zor bi durum 😔 kürtaj olma bende daha kesen küçükse ilaçla düşürsünler kürtaj biraz zor geçiyor 😑
Elcnn Fatmamdk üzülme diyeceğim ama tabiki kolay değil kanamam olup pıhtı düşürdüğümde neler hissettiğimi bir ben bir Allah biliyor, Rabbim inşallah istediğin zaman hayırlısıyla tekrardan nasip etsin canım benim
Fatmamdk Mrtgn Çok istiyordum böyle sonuçlandığını için kötüyüm sadece isyan etmiyorum şükür diyorum yine nasip eder Rabbim diyorum Sağol desteğin için 🙏🏻😞
Fatmamdk songul123 Yarın gel şırıngayla çekelim çok küçük zaten dediler napacağımı şaşırdım ne demek bu biliyor musun 😞
Mrtgn Fatmamdk bende yaşadım çünkü çok iyi anlıyorum seni Allah sabır versin sana ve tekrar nasip etsin inşallah 🙏🏻