Zeynepppppp Kızlar 4 düşük var suan yıne hamıleyım 26 kasım 11,03 28 kasım 57,40 2 aralık 352,48 Az yukselmış morelim bozuldu akşam doktor randevum bar bu değerler için siz ne düşünüyorsunuz
merve211 Zeynepppppp iki katına yükseldikten sonra sıkıntı yok kuzum gayet iyi yükselmiş sağlıkla ilerlesin
Cgdm34 Zeynepppppp aslında artısta sorun yok canım sen neden uzuldunkı sadece kese ve bebek ıcın yanı gorebılmen ıcın bıraz daha yuksekmesı lazım 🤗
Elisanne Zeynepppppp hayır az değil 2 güne bir iki katı diye hesaplanıyor ya da %60 artmış olması gerekiyor. Sizin değerleriniz gayet güzel artmış ama kese ve bebeğin gözükmesi için daha çok artması gerekiyor o da zamanla artar Allahın izniyle hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah. 🌸
Zeynepppppp Cgdm34 daha önce daha fazla yukseliş olurdu kımyasal la sonuçlanıyordu 4 düşük var cok korkuyorum bu defa fazla ümitliydim 😩
Cgdm34 Zeynepppppp hakkında hayırlısı canım dort dusugunun sebebı aratırıldıkı genellıkle kımyasal gebelikler pıhtılasmaylada alakalı olabılır bende kımyasal gecırdım 2 gende pıhtılasmaya yatkınlık cıktı bende hamılelıgmn basından berı ıgne kullanıyorum38. Haftaya gırdım cok sukur bır kere sorun sıkımtı yasamadım ustelık cokta rahat gebelık gecırdım . Acaba sızdemı pıhtılaşma testını yaptrsanız🙏
Ygtzynp Önemli olan belli oranla artıyor olması hayır az değil.kese görünmesi için bir hafta falab beklemen gerekebilir.bu süreçte avakado iyi gelir yiyebilirsen günde bir tane ye
Zeynepppppp Cgdm34 banada hemen iğneye başladı kullanıuorum bu akşam kontrolüm var ama beta ıstemışuı